Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Aansluiten toiletten en filtersysteem installeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aansluiten toiletten en filtersysteem installeren:

Aansluiten waterput

Waterput aansluiten toiletten/wasmachine/buiten kraantjes

Waterpomp aansluiten

Graag had ik een waterpomp laten installeren in mijn regenput. Mijn 2 toiletten en buiten kraan zou er moeten op aangesloten worden.

Aansluiten toiletten en filtersysteem installeren

Er is al een pomp aanwezig en aansluiting maar geen filterstysteem voorzien graag zouden we die pomp dus ook voorzien van zo'n systeem. De buizen van de WC's (2) naar de regenwatertank liggen er nog niet, dit zou dus gaan om ongeveer een 12 meter. Hiervoor hoeft er niets open gebroken te worden.

Sanitair aansluiten

Vervangen van 2 oude toiletten door nieuwe, monteren van een glazen badscherm, een regendouchekit zonder kraanwerk vastmaken op betegelde muur, wastafelmeubel en kraan aansluiten.

Regenput 10.000 liter laten plaatsen en aansluiten

In bestaande woning in zijtuin wil ik een grote regenput van 10 000 liter laten plaatsen. Er zit reeds een kleine (3000l) regenput in kunststof in zijtuin. Deze is aangesloten naar kraantje in garage maar zonder druk. Weet niet of we die kunnen recupereren of moeten uitbreken. Graag zeker 2 toiletten en wasmachine laten aansluiten. Misschien ook douche indien mogelijk.

Regenwaterput aansluiten aan leidingen in huis

Wij plaatsen een regenwaterput aan een bestaande woning en zijn daarom op zoek naar een loodgieter voor de werken binnenshuis. Het is een huis van 30 jaar oud. Het is de bedoeling dat het buitenkraantje, de wasmachine en de toiletten er worden op aangesloten. Regenwaterput wordt op korte termijn gestoken.

Reinigen en aansluiten regenwaterput

Onze regenwaterput is nooit aangesloten en zit ondertussen 15 jaar onaangeroerd in de grond. Deze moet misschien gereinigd worden en achteraf ook graag aangesloten. De leidingen naar de kelder zijn voorzien. We zouden graag de 2 toiletten en het tuinkraantje aansluiten op deze put. De grote van de put weet ik niet, maar waarschijnlijk niet groter dan 3000L De aansluiting met de nodige installatie moet ook voorzien worden

Regenwater aansluiten op toiletten en plaatsen pomp en filter in regenput

Wij hebben bijkomende regenwaterputten geplaatst en willen hierin een pomp plaatsen. Na de bestaande pompinstallatie zou een filter moeten komen. Het toilet moet ook aangesloten worden op regenwater.