Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Aansluiten van wc vergruizelaar" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aansluiten van wc vergruizelaar:

Aansluiten afvoer en wc buizen naar de straat

Leggen van nieuwe afvoer en wc buizen naar straat.

Beerput verwijderen en leiding rechtstreeks aansluiten op riolering

Ik wil de beerput verwijderen en nieuwe leiding plaatsen voor wc, douche, lavabo, wasmachine en keuken rechtsreeks aansluiten bij riolering. Bij goed prijs: verder verbouwen in badkamer.

Regenwaterput plaatsen en aansluiten op wc en wasmachine

Opvangen regenwater (3000 of5000l), graven put, installeren van tank, aansluitingen enz...graag volledige installatie van regenwaterrecuperatiesysteem bij bestaande woning. links van woning naast garage waarin alle aansluitingen zijn.

Regenwaterput plaatsen en aansluiten op wc en wasmachine

Waterput van 10.000 liter met filter en pomp te installeren en de aansluiting te maken op wc´s en wasmachine + kraan voor tuinwater. De waterput zou achter het huis moeten komen (halfopen bebouwing). De wateraansluiting zit in de provisiekelder vooraan het huis en er zal dus een leiding gelegd moeten worden van een vijftiental meter. Het huis staat op pijlers die boven de grond zweven: Tussen de bodem van het huis en de volle grond zit een halve meter vrije ruimte.

Regenwaterput plaatsen en aansluiten op wc en wasmachine

Plaatsen regenwaterput en pomp en leidingen. Vooraan aan het huis plaatsen. 5000-7500 .

Regenwaterput aansluiten

Een bestaande regenwaterput aansluiten voor wc en buitenwaterkraan. Put is aanwezig maar niet aangesloten. Pompinstallatie voorzien.

Regenwaterput aansluiten voor wc en wasmachine

Ik heb een regenwaterput van 5000 liter. Nu wilde ik deze laten aansluiten voor de wc, wasmachine en kraantje. Eventueel een extra pomp installatie voorzien.

Regenwater op wc en wasmachine aansluiten

Wij zouden graag het regenwater willen hergebruiken voor wc en wasmachine. Men moet deze aansluiting voorzien.