Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Aansluiting voor aan en afvoer water vaatwasmachine aanleggen en keukenkraan vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aansluiting voor aan en afvoer water vaatwasmachine aanleggen en keukenkraan vervangen:

Aansluiting voor aan- en afvoer water vaatwasmachine aanleggen en keukenkraan vervangen

Aansluiting voor aan- en afvoer van water voor vaatwasmachine aanleggen in keuken van oud rijhuis. Vaatwasmachine komt vrijstaand te staan naast spoelbak/gootsteen. Ook keukenkraan moet vervangen worden.

Verbinden waterafvoer wasmachine met riolering

Nieuwe aansluiting voor afvoer wasmachine in kelder. Wateraanvoerkraantje reeds aanwezig, er zou dus enkel een verbinding met de daar hangende rioolbuizen moeten gemaakt worden.

Vloerverwarming droog systeem aanleggen

20m² Vloerverwarming droog systeem aanleggen. Betreft gelijkvloers van een woning. 28m² Topvloer aanleggen. Momenteel oneffen betonnen vloer in keuken. Aansluiting voor wasmachine en droogkast met afvoer plaatsen, dit zal door de betonvloer geboord moeten worden en in kelder op op waternet moeten aangesloten worden. Gat in vloer naar kelder dat nu met hout is afgewerkt maar graag een mooiere oplossing die bij de aan te leggen topvloer past.

Septische put vernieuwen en afvoer rechtstreeks aansluiten op riolering

Oude septische put uithalen en nieuwe plaatsen. Afvoer rechtstreeks aansluiten op riolering. Extra wachtbuis voor aansluiting voor later plaatsen.

Aansluiting afvoerbuizen

Ik wil graag een nieuwe afvoerbuis aansluiten op mijn oude afvoerbuis en deze verplaatsen naar de plaats waar de nieuwe wc komt. Ik zou deze buis ook willen gebruiken voor de afvoer van mijn wasmachine die iets verder komt en een afvoerputje maken op mijn terras. Het gat is al gegraven, hij dient enkel gelegd te worden. Het is ongeveer 4 meter. Daarnaast zou ik nog een controleput of dergelijke willen plaatsen in mijn afvoerbuizen zodat het kan nakijken als ik een verstopping heb. Aangezien ik pas gas heb gelegd ligt heel mijn oprit open en kan je dus makkelijk aan de buizen.

Installeren van cv op aardgas

Gewenste werken: afbreken oude mazout ketel - plaatsen de dietrich EMC - 24PLUS verwarming modulerende thermostaat met draad - geen buitenvoeler - geen apps gedoe aansluiting schouw B23 - hoogte schouw 3 meter voeren - 11 meter flexibele gasbuis leggen 4 meter grijze pvc buis 32mm voor condens afvoer

Aansluiten stromend water

Voor een cliënt zoek ik een loodgieter voor het volgende: - Aansluiting van stromend water in de keuken. - Afvoer voor in de keuken. - Het toilet loopt niet door, met een camera kijken of er een obstructie is tussen het toilet en de septische put. Dus de weg vrijmaken.

Verleggen van een rioolbuis

Er moet een rioolbuis van het toilet op de bovenverdieping verlegd worden en aangesloten op de afvoer. Momenteel komt die uit in een sloot naast het huis. De afstand voor de aansluiting bedraagt maximum 3 à 4 meter. Er zal ook wat breekwerk van muren aan te pas komen.