Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Aansluiting op gas installatie gasketel en radiatoren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aansluiting op gas installatie gasketel en radiatoren:

Aardgas verplaatsen

Nieuwe keuken, gas aansluiting moet ongeveer 50 cm verder worden geplaatst. Ik zou het eventueel zelf kunnen doen, maar dan moet dit alsook gekeurd worden.

Aansluiting op gas, installatie gasketel en radiatoren

Momenteel wordt het huis en water verwarmd op electriciteit met accumulatoren. Dit zouden we willen vervangen door gas. Hiervoor moet de gasaansluiting gebeuren, een gasketel worden geinstalleerd alsook radiatoren. Eventueel kunnen we de radiatoren zelf aankopen en plaatsen. Echter zouden we eerst hiervoor de prijzen vergelijken via offerte.

Aansluiting gaskachels en aansluiten gasboiler

wij zoeken iemand die gaskachel kan aansluiten en verwarming op gas kan weghalen. Gas ligt dus al in het huisje maar chauffage is aangesloten op ketel van aanpalend huis (dat zal worden afgebroken) Voor de ketel lijkt er ons geen plaats in het huisje vandaar de keuze gaskachel. De leiding zou wel moeten doorgetrokken worden.

Aansluiting van gas en aanvullende werken

Ik wil gas in de woning aansluiten (er is gas aanwezig op straat), radiatoren plaatsen, zonneboiler of zonnepanelen, ventilatiesysteem.

Verwarmingselement verplaatsen

Ik zou graag één verwarmingselement in mijn woonkamer laten verhangen. De aansluiting is al aanwezig op de plek waar de verwarming zou moeten komen. Radiator moet verplaats worden. Verwarming op gas.

Voorbereidende werken nieuwe gasaansluiting bij bestaande woning met oprit in klinkers

U graaft de sleuf op privé domein minstens 70 cm diep . - U graaft een buitenput 1 m x 1 m x 1 m tegen de buitengevel om de dienstleiding via de muurdoorgang te kunnen binnen brengen. - U levert en plaatst een gladde, rechte pvc buis diameter 110 mm op privé-domein op minimum 60 cm diepte (gemeten van de bovenkant van de buis) en loodrecht op en tot aan de rooilijn. Deze pvc buis zal enkel voor de gas aansluiting gebruikt worden, leidingen of kabels voor andere nutsvoorzieningen mogen hier niet bijgelegd worden.

Gasleiding verlengen tot in keuken voor aansluiting gasfornuis

Wij zouden graag een fornuis op gas laten installeren in onze nog te plaatsen keuken. Momenteel is er in ons appartement een gasleiding voorzien, deze bevindt zich in de berging naast de keuken. De gasleiding zou dus pakweg 3 meter verlengd moeten worden.