Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Aansluiting van gas en aanvullende werken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aansluiting van gas en aanvullende werken:

Aansluiting gaskachels en aansluiten gasboiler

wij zoeken iemand die gaskachel kan aansluiten en verwarming op gas kan weghalen. Gas ligt dus al in het huisje maar chauffage is aangesloten op ketel van aanpalend huis (dat zal worden afgebroken) Voor de ketel lijkt er ons geen plaats in het huisje vandaar de keuze gaskachel. De leiding zou wel moeten doorgetrokken worden.

Aansluiting van gas en aanvullende werken

Ik wil gas in de woning aansluiten (er is gas aanwezig op straat), radiatoren plaatsen, zonneboiler of zonnepanelen, ventilatiesysteem.

Verwarmingselement verplaatsen

Ik zou graag één verwarmingselement in mijn woonkamer laten verhangen. De aansluiting is al aanwezig op de plek waar de verwarming zou moeten komen. Radiator moet verplaats worden. Verwarming op gas.

Voorbereidende werken nieuwe gasaansluiting bij bestaande woning met oprit in klinkers

U graaft de sleuf op privé domein minstens 70 cm diep . - U graaft een buitenput 1 m x 1 m x 1 m tegen de buitengevel om de dienstleiding via de muurdoorgang te kunnen binnen brengen. - U levert en plaatst een gladde, rechte pvc buis diameter 110 mm op privé-domein op minimum 60 cm diepte (gemeten van de bovenkant van de buis) en loodrecht op en tot aan de rooilijn. Deze pvc buis zal enkel voor de gas aansluiting gebruikt worden, leidingen of kabels voor andere nutsvoorzieningen mogen hier niet bijgelegd worden.

Gasleiding verlengen tot in keuken voor aansluiting gasfornuis

Wij zouden graag een fornuis op gas laten installeren in onze nog te plaatsen keuken. Momenteel is er in ons appartement een gasleiding voorzien, deze bevindt zich in de berging naast de keuken. De gasleiding zou dus pakweg 3 meter verlengd moeten worden.

Lucht - water warmtepomp installeren

Momenteel bezig aan de nieuwbouw, wil de vloerverwarming aansluiten op de warmtepomp (lucht-water). Als andere verwarmingsmogelijkheid hebben we een doorstromer op aardgas in de garage geplaatst. De installatie van de warmtepomp zou ik in de technische ruimte plaatsen op het eerste verdiep. (een 7 meter tussen de aansluiting van de doorstromer en de technische ruimte). De plaats van de gas doorstromer kan nog gewijzigd worden. Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw. Aansluiten op bestaande vloerverwarming. Vrijstaand gebouw.

Gasleiding verlengen tot in keuken voor aansluiting gasfornuis

Ik wil mij gasbuis verlengen want bij het zetten van een nieuwe keuken is mijn inrichting veranderd. Ik heb een gasfornuis maar nog geen kopere buizen of verlengdraad om deze aan de plaat aan te sluiten. De te overbruggen lengte is ongeveer 3m. De gas zou in mijn kruipkelder moeten doorgetrokken worden. Er is reeds een holte om naar boven te komen.