Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Aansluiting van gas en aanvullende werken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aansluiting van gas en aanvullende werken:

Doorstromer op gas plaatsen

ik zoek een doorstromer op aardgas voor gebruik van de cv alsook van de warmwatervoorziening met aansluiting op 6 radiatoren met te verwarmen benodigdheden van 284m³.

Overschakelen van mazout op aardgas

Ik zou graag overschakelen van mazouttank naar gas er is wel geen aansluiting in de straat voorzien dus zou met een gastank moeten werken.

Aansluiten van gas

Aansluiten van gas buis + aansluiting van collectoren naar CV.

Aansluiting afvoerbuizen

Ik wil graag een nieuwe afvoerbuis aansluiten op mijn oude afvoerbuis en deze verplaatsen naar de plaats waar de nieuwe wc komt. Ik zou deze buis ook willen gebruiken voor de afvoer van mijn wasmachine die iets verder komt en een afvoerputje maken op mijn terras. Het gat is al gegraven, hij dient enkel gelegd te worden. Het is ongeveer 4 meter. Daarnaast zou ik nog een controleput of dergelijke willen plaatsen in mijn afvoerbuizen zodat het kan nakijken als ik een verstopping heb. Aangezien ik pas gas heb gelegd ligt heel mijn oprit open en kan je dus makkelijk aan de buizen.

Gasaansluiting leggen

Momenteel mazouttank, deze verplaatsen voor gas aansluiting voor verwarming en eventueel gashaard.

Gaskachels vervangen door centrale verwarming

2 gaskachels weghalen en 10 kamers voorzien van verwarming op gas over 3 verdiepingen. Aansluiting voor gas en dergelijke zijn er, loodgieterij moet nog voltooid worden.

Gasleiding naar huis trekken

Ik zou graag overschakelen van mazout naar aardgas. Ik wil dus een nieuwe gasinstallatie laten aanleggen. In de straat is er gas. De leiding moet zo een 15 meter worden doorgetrokken naar de plaats waar de gasketel gaat komen. Een groot deel kan langs de oprit. Ik ben ook bereid om zelf een gat te graven in de oprit zodat de leiding snel gelegd kan worden. De installatie moet ook gekeurd worden. Eventueel kan hierbij de aansluiting van mijn condensatieketel ook gedaan worden.

Aardgas verplaatsen

Nieuwe keuken, gas aansluiting moet ongeveer 50 cm verder worden geplaatst. Ik zou het eventueel zelf kunnen doen, maar dan moet dit alsook gekeurd worden.