Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Aansluiting regenwaterpomp voorzien en douchemengkraan vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aansluiting regenwaterpomp voorzien en douchemengkraan vervangen:

Regenwaterput aansluiten

Aansluiting regenwaterput. De aansluiting van het dak naar de put is voorzien maar er is geen overloop te vinden. De regenwaterpomp werd bovendien buiten open en bloot geïnstalleerd en deze zou in de kelder moeten geraken. Bovendien zou ik graag buiten een kraantje willen.

Dringend herstellen of vervangen regenwaterpomp Grundfos MQ

We hebben een probleem met onze Grundigs mq, sinds 1 week pompt hij lucht met water op, nu doet hij zelfs niets meer. We hebben de aansluiting al volledig nagekeken, langs deze weg zuigt hij geen lucht aan.

Aansluiting regenwaterpomp voorzien en douchemengkraan vervangen

Recent hebben wij in onze tuin een regenwaterput laten aanleggen. Deze installatie moet echter nog verder afgewerkt worden: put, opzuigpomp en aansluiting tussen beiden zijn afgewerkt, maar de verdere installatie, van aan de pomp met leidingen naar 2 kraantjes opzij aan het huis, moet nog afgewerkt worden. Er moet ook een mengkraan, Hansgrohe - Ecostat Comfort, in de douche vervangen worden.

Nieuwe regenwaterpomp plaatsen

Leveren en plaatsen van een regenwaterpomp. Alle leidingen en toevoer voor aansluiting reeds voorzien.

Regenwaterpomp MQ3-45B herstellen of vervangen

Onze regenwaterpomp MQ3-45B bouwt geen druk meer op tijdens het oppompen van het water. Wanneer ik de pomp aanschakel, wordt er water opgetrokken en een beetje druk opgebouwd. Als ik de kraan daarna opendraai, spuit het water er heel even uit. Daarna vermindert de waterdruk tot een flauw straaltje tot de pomp in alarm gaat. Ik kan de pomp herstarten, de druk wordt opnieuw opgebouwd en hele proces herhaalt zich. Ik heb de pomp al opnieuw opgegoten maar het probleem blijft. Ik ben op zoek naar iemand die ofwel de pomp kan herstellen, dan wel een nieuwe pomp plaatst en aansluit. Die aansluiting is relatief voor de hand liggend omdat het bestaande buizenwerk gebruikt/aangepast kan worden.

Nazicht regenwaterpomp en het herleggen van de leidingen voor wc's

Bij de regenwaterpomp is een aansluiting lek, het sanitair dat er op aangesloten is zouden we gedeeltelijk op gewoon leidingwater willen laten werken Vervangen van gootsteen in de garage bestaande uit een soort harde plastiek.

Regenwaterpomp in de put installeren

Nav het uitbreken van de oprit zou ik graag nu een regenwater pomp laten installeren in mijn garage. De put zelf bevindt zich vlak voor de garagepoort. Het regenwater zou enkel dienen voor tuingebruik (dus geen aansluiting voor bv wc.. ) Volgende week zaterdag herbeginnen de werken aan de oprit...

Herstellen regenwaterpomp DAB

Mijn regenwaterpomp van DAB lekt, juist bij de elektrische aansluiting.