Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Aansluiting schouw boiler herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aansluiting schouw boiler herstellen:

Aansluiting schouw boiler herstellen

Ik heb vorig jaar in juni overgestapt naar aardgas dus een nieuwe boiler geplaatst maar op 1/10 wil ik de chauffage aansteken en ketel valt altijd uit. Ik heb naar Vaillant gebeld en die mensen zijn gekomen en hebben me bevestigd dat het de aansluiting schouw is.

Intuberen schouw met dubbelwandige flexibel

Schoorsteen intuberen voor aansluiting bestaande houtkachel. Schoorsteen moet op het dak heropgemetst of hervoegd worden. Het plaatsen van een afsluiting bovenop de schouw zodat vogels (kauwen) geen nest kunnen maken in de schouw.

Installeren van cv op aardgas

Gewenste werken: afbreken oude mazout ketel - plaatsen de dietrich EMC - 24PLUS verwarming modulerende thermostaat met draad - geen buitenvoeler - geen apps gedoe aansluiting schouw B23 - hoogte schouw 3 meter voeren - 11 meter flexibele gasbuis leggen 4 meter grijze pvc buis 32mm voor condens afvoer

Aansluiten palletkachel

Graag een flexibele dubbelwandige pijp door de schoorsteen steken voor aansluiting op pellet kachel. Op het dak moet wel de schoorsteen weer open gemaakt worden en beneden moet ook weer een gat in de schouw gemaakt worden de stenen schouw staat er nog volledig waar de pijp doorheen moet. De totale hoogte is tussen de 10 en 15 meter.

Plaatsen van flexibel of inox buis in schoorsteen

Een inox flexibel aansluiting hebben in de schoorsteen(voor haard), wil ook praten over levering skamotec platen voor ommanteling schouw.

Plaatsen gaskachel

Een tweede aardgaskachel plaatsen. De aansluiting aan schouw zou via een buis door het plafond dienen te gebeuren.

Flexibel plaatsen in de schouw voor houtkachel en aansluiting voorzien

Ik wil graag een houtkachel in gebruik nemen. Hiervoor moet men een flexibel in de schouw plaatsen en de aansluiting doen.

Plaatsen gaskachel

Plaatsen gaskachel in living. Bestaande schouw (haardvuur), gasleiding aanwezig. Bedoeld als verwarming en sfeerbrenger. Aankoop materiaal en aansluiting.