Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Nieuwe aansluiting en toestellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe aansluiting en toestellen:

Sanitaire voorzieningen in nieuwbouw

We zoeken een vakman voor de sanitaire voorzieningen in een nieuwbouw. Maw, de leidingen voor de wateraanvoer en afvoer, de aansluiting van de toestellen. Graag willen wij een uitgesplitste offerte: - Plaatsen leidingen - Aansluiting toestellen. Het gaat over leidingen voor: 2 hangwc's 1handenwasser 2 inloopdouches met vloersifon 1 bad 1 badkamermeubel met wasbak 1 vaatwas 1 wasbak 1 uitgietbak 1 wasmachine Graag hadden wij deze werken binnen de 2 weken willen laten uitvoeren.

Overschakeling naar verwarming op gas

We beschikken over een aardgas kachel , dus er is aansluiting deze kachel verwarmt salon, keuken en eetkamer. De rest van de kamers wordt verwarmd met airco (2) en directe elektrische toestellen. We zouden willen overschakelen naar chauffage op aardgas, de kachel behouden. Adres zal later worden meegegeven.

Nieuwe aansluiting en toestellen

Nieuwe aansluiting en toestellen (3 accumulatoren) voor gasverwarming in plaats van electriciteit

Gasaansluiting

Voor de aansluiting van onze verwarmingsketel (geleverd via brainbox) en het gasfornuis ben ik opzoek naar een vakman voor het plaatsen van de gasbuizen van aan de gasmeter tot aan beide toestellen. Gasfornuis wordt aangesloten door de keukenleverancier. Verwarming door brainbox. De buizen zullen in het plafond en achter de gyprocwand moeten lopen.

Voor de verbouwing van mijn huis zoek ik ...

Voor de verbouwing van mijn huis zoek ik een nieuwe CV ketel en waterverzachter. De CV ketel moet ongeveer 24Kw zijn en voldoen aan de nieuwste normen en eisen. Tevens moet het mogelijk zijn later een sanitaire aansluiting te maken. De Waterverzachter zal dienen om een gezinswoning te voorzien van water. Het volgende word hier op aangesloten: 5 lavabo's, 2douches, bad, vaatwasmachine. Een gemiddeld waterverbruik kan ik niet geven omwille dat ik er nog niet woon. Beide toestellen moeten geplaatst worden, de leiding zullen klaar liggen tegen de muur.

aannemer is begonnen aan nieuwe ...

aannemer is begonnen aan nieuwe electriciteit-sanitair-verwarming. Aannemer is overleden en werken zijn nog niet volledig gedaan. electriciteit: nazien van bedrading, electriciteitsplannen maken, keuring. Sanitair: aansluiting van toestellen+ nazien van lekken. verwarming: ketel ( atag blauwe engel2, werkt niet naar behoren ( verkeerde aansluiting+probleem met retourleiding)+keuring gas leiding van sanitair, elect, en verwarming liggen allemaal