Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Nieuwe aansluiting en toestellen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Nieuwe aansluiting en toestellen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe aansluiting en toestellen:

Sanitaire voorzieningen in nieuwbouw

We zoeken een vakman voor de sanitaire voorzieningen in een nieuwbouw. Maw, de leidingen voor de wateraanvoer en afvoer, de aansluiting van de toestellen. Graag willen wij een uitgesplitste offerte: - Plaatsen leidingen - Aansluiting toestellen. Het gaat over leidingen voor: 2 hangwc's 1handenwasser 2 inloopdouches met vloersifon 1 bad 1 badkamermeubel met wasbak 1 vaatwas 1 wasbak 1 uitgietbak 1 wasmachine Graag hadden wij deze werken binnen de 2 weken willen laten uitvoeren.

Overschakeling naar verwarming op gas

We beschikken over een aardgas kachel , dus er is aansluiting deze kachel verwarmt salon, keuken en eetkamer. De rest van de kamers wordt verwarmd met airco (2) en directe elektrische toestellen. We zouden willen overschakelen naar chauffage op aardgas, de kachel behouden. Adres zal later worden meegegeven.

Nieuwe aansluiting en toestellen

Nieuwe aansluiting en toestellen (3 accumulatoren) voor gasverwarming in plaats van electriciteit

Gasaansluiting

Voor de aansluiting van onze verwarmingsketel (geleverd via brainbox) en het gasfornuis ben ik opzoek naar een vakman voor het plaatsen van de gasbuizen van aan de gasmeter tot aan beide toestellen. Gasfornuis wordt aangesloten door de keukenleverancier. Verwarming door brainbox. De buizen zullen in het plafond en achter de gyprocwand moeten lopen.

Voor de verbouwing van mijn huis zoek ik ...

Voor de verbouwing van mijn huis zoek ik een nieuwe CV ketel en waterverzachter. De CV ketel moet ongeveer 24Kw zijn en voldoen aan de nieuwste normen en eisen. Tevens moet het mogelijk zijn later een sanitaire aansluiting te maken. De Waterverzachter zal dienen om een gezinswoning te voorzien van water. Het volgende word hier op aangesloten: 5 lavabo's, 2douches, bad, vaatwasmachine. Een gemiddeld waterverbruik kan ik niet geven omwille dat ik er nog niet woon. Beide toestellen moeten geplaatst worden, de leiding zullen klaar liggen tegen de muur.

aannemer is begonnen aan nieuwe ...

aannemer is begonnen aan nieuwe electriciteit-sanitair-verwarming. Aannemer is overleden en werken zijn nog niet volledig gedaan. electriciteit: nazien van bedrading, electriciteitsplannen maken, keuring. Sanitair: aansluiting van toestellen+ nazien van lekken. verwarming: ketel ( atag blauwe engel2, werkt niet naar behoren ( verkeerde aansluiting+probleem met retourleiding)+keuring gas leiding van sanitair, elect, en verwarming liggen allemaal