Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Aansluitingen voor vaatwasser en aanrecht" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aansluitingen voor vaatwasser en aanrecht:

Aansluitingen voor vaatwasser en aanrecht

Op 30 januari wordt mijn nieuwe keuken geïnstalleerd; Hiervoor zouden de aansluitingen voor de vaartwasser en de aanrecht moeten gedaan worden.

Sanitaire aansluitingen voor nieuwe keuken

Een eenvoudige 1/2 Shellkraan warm water, dubbele 1/2 Shellkraan koud water in comb. Met vaatwasser. Een afvoer in PVC diam. 40 mm op een hoogte van 30 cm, stopkraan op 60 cm hoogte. afvoer vaatwasser aansluiten op sifon v/d spoelbak. Werken uit te voeren einde jan. /begin februari.

Aanpassingen van keukenkasten-en voorbereidingen afvoer-elektriciteit

Keukenkast aanpassen voor plaatsen van inbouw vaatwasser. Voorbereidingen voor aansluiting afvoer en elektriciteit. Mini warm water boiler plaatsen onder keukenaanrecht inclusief aansluitingen.