Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Aardgasleiding binnen brengen voor aansluiting gasconvector" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aardgasleiding binnen brengen voor aansluiting gasconvector:

Aardgasleiding binnen brengen voor aansluiting gasconvector

Ik heb buiten een aansluitingskast voor aardgas; Nu zou ik reeds één leiding binnen willen brengen en in die ruimte een gasconvector willen plaatsen. Aansluiting en aankoop gasconvector.

Aardgasconvector met muuraansluiting plaatsen

We zijn volop bezig met het renoveren van de keuken. Daarom dient er een aardgas convector met muuraansluiting geplaatst te worden. De installateur dient ook de convector te leveren. Tevens dient de aardgasleiding verlengd en aangepast te worden. Dit liefst op korte termijn, daar er binnen enkele weken een nieuwe aanbouwkeuken geplaatst wordt.

Aardgasleiding te plaatsen

Aardgasleiding plaatsen vanaf de aardgasteller die in de garage staat tot aan de muuringang waar het gasfornuis staat. Lengte ± 15 m. De leiding is opbouw via beugels op de muur of op de houten dragers van de garage. Ook een aftaking naar beneden voor een aardgas CV ketel (ketel wordt pas binnen twee jaar geplaatst).