Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Afgekeurde brander in orde maken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afgekeurde brander in orde maken:

Afgekeurde brander in orde maken

De afvoerbuis van de brander (bulex) moet vervangen worden en voorzien van meetpunten. Deze bevindt zich op de tweede verdieping van appartementengebouw, enkel te bereiken via ladder. De condensafvoer moet op de wc afvoer worden aangesloten. Er moet een veiligheidsgroep worden voorzien op de waterleidingen vd brander. De brander moet 20cm hoger worden geplaatst.

Plaatsen ketel op mazout

Vervanging afgekeurde ketel en brander, wegens rendement minder dan 90% We werken met 2 thermostaten : 1 voor benedenverdieping (keuken, living, ev. Inkomhal) en 1 voor bovenverdieping (badkamer, studeerkamer, ev. Slaapkamer) Plaatsen nieuwe ketel : op mazout.