Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Afkoppelen en verwijderen radiator" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afkoppelen en verwijderen radiator:

Afkoppelen en verwijderen radiator

Afkoppelen en verwijderen radiator Sommige muren zullen geïnjecteerd worden, en daarvoor moet er één radiator afgekoppeld, verwijderd en later teruggeplaatst worden (of eventueel een nieuwe geplaatst worden).

Afkoppelen en verwijderen radiatoren en mazoutketel.

Ik heb een woning waarin de gietijzeren radiatoren dienen afgekoppeld en verwijderd te worden. Het gaat om 15 radiatoren op in totaal drie verdiepingen (gelijkvloers, eerste en tweede). Daarnaast moet de mazoutketel ook afgekoppeld en verwijderd worden.

Afkoppelen en verwijderen radiator

Ik wil graag 4 radiatoren loskoppelen en volledig verwijderen in een appartement met blok verwarming. In de toekomst wil ik nieuwe gaan plaatsen.

Afkoppelen en verwijderen radiator

Onze muren zullen geïnjecteerd worden, en daarvoor moeten er twee radiatoren afgekoppeld, verwijderd en teruggeplaatst worden. De muren worden donderdag 15/6 behandeld, de radiatoren moeten eerder verwijderd worden. Zeer dringend nog voor donderdag dit werkje kunnen uitvoeren.

Afkoppelen en verwijderen radiator

Voor schilderwerken dient een radiator verwijderd en terug geïnstalleerd te worden. Wat is de kostprijs hiervoor?

Verwijderen van radiatoren en afkoppelen buizen warm water

Dit betreft het verwijderen van 4 radiatoren boven. En afkoppelen van de buizen van het warm water beneden. Is het mogelijk dat de loodgieter/vakman ze meeneemt.

Opsporen, afkoppelen en verwijderen van oude lekkende gasleiding

Opsporen, afkoppelen en verwijderen van oude lekkende gasleiding. Graag zo snel mogelijk starten met de werken. Gas is momenteel afgesloten.

Plaatsen van condensatieketel Vaillant

Condensatieketel, liefst Vaillant. Installeren op plaats waar nu een gasbrander warm water hangt. Er liggen hier twee splinternieuwe leidingen diameter 26 klaar. Een jaar geleden bij verbouwen badkamer al in de muur laten steken. Afkoppelen oude ketel, verwijderen niet nodig. Aankoppelen nieuwe leidingen diameter 26, in kelder aan bestaande buizen. Dit is 3,80 m met twee bochten en een gat boren door muur kelder, kruipkelder. Kruipkelder, is overal 85 cm hoog en ook droog. Op de zolder, waar geplaatst moet worden is nu een schouwopening, met schouw. Maar deze is gewoon om de gassen af te drijven dus ik denk/weet dat hier een nieuwe moet voorzien worden. Het is een hellend dak, en er is maar één verdieping. Er is elektriciteit. Graag draadloos thermostaat.