Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Afvoer onder gootsteen vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afvoer onder gootsteen vervangen:

Installeren gootsteen en hangtoilet

Graag laat ik een gootsteen en hangtoilet plaatsen. De waterleidingen zijn aanwezig, denk ik. De afvoer moet nog gelegd worden. De vloer mag opengebroken worden. Hoort geen totaal renovatie te zijn.

Water aan- en afvoer verplaatsen in keuken

Afvoer in de keuken en de toevoer van warm en koud water (2 Shell kraantjes) in de keuken aan de gootsteen zouden een 30 tal cm dienen verplaatst te worden omdat er een vaatwasser op deze plaats komt.

Aansluiten wasmachine en vaatwas en daarvoor leidingen voorzien

Installatie van wasmachine. Staat naast de elektrische boiler, dus zou hier een aan- en afvoer moeten krijgen. Tevens aansluiting van vaatwas, staat op het aanrecht in de keuken en zou moeten aangesloten worden aan de gootsteen. Bij beide dienen ook gaten gemaakt worden om de buizen van de machines te laten doorlopen.

Afvoer onder gootsteen vervangen

Enkele stukken van de afvoer onder gootsteen in keuken moeten vervangen worden om afvoer vaatwasser te optimaliseren

Gasfornuis aansluiten SMEG + aanvoer en afvoer creëren

Gasfornuis SMEG Aansluiten en dubbele aanvoer en afvoer creëren onder gootsteen voor vaatwas en wasmachine.

Afvoer gootsteen vervangen

De afvoer van onze gootsteen lekt. Het lijkt geroest rond de fittingen, waardoor de kans bestaat dat de hele gootsteen moet vervangen worden. De afvoeren zijn helaas ook van lood. De gootsteen meet 48x135

Wegnemen radiator + verplaatsen aansluiting water/afvoer in keuken

Voor de voorbereiding van de plaatsing van een nieuwe keuken moeten volgende zaken worden uitgevoerd: 1) een radiator moet worden afgesloten en weg genomen en 2) de aan- en afvoer van water moet worden verplaatst (de nieuwe gootsteen komt op een andere plaats te staan).

Boiler aansluiten en gaskachel herstellen

Miniboiler aansluiten in de keuken, de boiler is al reeds voorzien. Koppelstuk tussen afvoer en gootsteen plaatsen (verschil in maat van buizen). Gaskachel herstellen indien dit nog mogelijk is. En een tweede gaskachel aansluiten.