Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Afvoer onder gootsteen vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afvoer onder gootsteen vervangen:

Afvoer onder gootsteen vervangen

Enkele stukken van de afvoer onder gootsteen in keuken moeten vervangen worden om afvoer vaatwasser te optimaliseren

Gasfornuis aansluiten SMEG + aanvoer en afvoer creëren

Gasfornuis SMEG Aansluiten en dubbele aanvoer en afvoer creëren onder gootsteen voor vaatwas en wasmachine.

Afvoer gootsteen vervangen

De afvoer van onze gootsteen lekt. Het lijkt geroest rond de fittingen, waardoor de kans bestaat dat de hele gootsteen moet vervangen worden. De afvoeren zijn helaas ook van lood. De gootsteen meet 48x135

Wegnemen radiator + verplaatsen aansluiting water/afvoer in keuken

Voor de voorbereiding van de plaatsing van een nieuwe keuken moeten volgende zaken worden uitgevoerd: 1) een radiator moet worden afgesloten en weg genomen en 2) de aan- en afvoer van water moet worden verplaatst (de nieuwe gootsteen komt op een andere plaats te staan).

Boiler aansluiten en gaskachel herstellen

Miniboiler aansluiten in de keuken, de boiler is al reeds voorzien. Koppelstuk tussen afvoer en gootsteen plaatsen (verschil in maat van buizen). Gaskachel herstellen indien dit nog mogelijk is. En een tweede gaskachel aansluiten.

Vervangen afvoer onder gootsteen

Ik ben op zoek naar iemand die mijn afvoerleiding onder mijn gootsteen kan vervangen. Er zijn 2 aansluitingen van gootsteen en 1 van afwasmachine. Er zijn verschillende lekken en nieuw materiaal zou wel door plaatser moeten geleverd worden.

Herstellen waterlek afvoer gootsteen keuken

Wij hebben een waterlek in de afvoer van de keuken (waarschijnlijk horizontaal gedeelte onder keukenvloer). Precieze locatie nog niet bepaald. Mijn makelaar heeft een bedrijf aangesteld om een lekdetectie te doen. Als bijlage vindt u zijn analyse & enkele foto's. Ik zou dit probleem graag willen oplossen zonder (of zo weinig mogelijk) mijn keukenkasten te moeten uitbreken. Ik heb een brandverzekering bij Baloise (via makelaar). Ik zou in eerste instantie graag een vrijblijvende offerte ontvangen om het lek te herstellen. Deze offerte kan ik vervolgens voorleggen aan mijn makelaar. Een afspraak om de situatie te komen bekijken is uiteraard mogelijk. Dit kan ook 's avonds of in weekend. Rapport lekdetectie ter beschikking.

Afvoer gootsteen in de keuken

Ik wil de afvoer (sifon) vernieuwen van een dubbele gootsteen in de keuken. Die afvoer moet verbonden zijn met een overdruk-regelaar van een keukenboiler die onder de gootsteen gemonteerd is. Ook komt de afloopdarm van de vaatwas hier toe en zou ook op diezelfde afvoer moeten worden aangesloten. De uitgang naar de pvc-buis in de muur zit jammer genoeg relatief hoog zodat er weinig spelingsruimte is. Momenteel is deze installatie uitgevoerd, maar als er te veel water in de gootsteen gegoten wordt (bv een emmer, of na een afwas), dan kan de sifon het niet meer slikken en loopt het water via de overdruk-regelaar op de bodem van de kast. Graag had ik hiervoor een oplossing gehad, in uiterste nood zelfs een volledig nieuwe sifon met aansluitingen ... (Zie foto's)