Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Afvoer keuken en wasruimte vernieuwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afvoer keuken en wasruimte vernieuwen:

Vaste gasleidingen plaatsen in een stacaravan + rookafvoer conform maken

Wij renoveren een stacaravan en willen graag koken en water warmen met gas. We hebben 10 meter koperen leiding van 15mm die gebruikt kan worden, koppelingen of solderen laat ik aan de experts over. Er moet propaan komen van 2 gasflessen buiten waar er met kranen gekozen kan worden van welke fles de gas komt. De leiding moet dan doorkomen tot in de badkamer en tot in de keuken. De ontspanners en kranen hebben we niet, en moeten dus ook nog bijgeplaatst worden. Ook is de afzuiging van onze geiser niet in orde, deze dubbelwandige buis (aanvoer lucht plus afvoer rook) moet blijkbaar met een bocht van 90° naar boven verlengd worden, en er moet dan een condensvanger op de buis geplaatst worden. Er zou ook nog een drukpomp geïnstalleerd moeten worden.

Vloerverwarming droog systeem aanleggen

20m² Vloerverwarming droog systeem aanleggen. Betreft gelijkvloers van een woning. 28m² Topvloer aanleggen. Momenteel oneffen betonnen vloer in keuken. Aansluiting voor wasmachine en droogkast met afvoer plaatsen, dit zal door de betonvloer geboord moeten worden en in kelder op op waternet moeten aangesloten worden. Gat in vloer naar kelder dat nu met hout is afgewerkt maar graag een mooiere oplossing die bij de aan te leggen topvloer past.

Afvoer en waterleiding keuken 30 cm verplaatsen

Waterleidingen en afvoer van lavabo in keuken 30cm verplaatsen om afmetingen van onderkasten te laten kloppen. Men gaat een nieuwe keuken plaatsen in deze nieuwbouw.

Inbouwen vaatwasser in keuken

Inbouw vaatwasser installeren in bestaande IKEA keuken. Momenteel geen vaatwasser. Inbouwen in bestaande kast naast die waar aan- en afvoer van water zit. Electriciteit reeds voorzien door geaard stopcontact. Vaatwasser aansluiten op aan- en afvoer water. Gaten in kasten maken ten behoeve van leidingen en kabels. Kastdeur aanpassen.

Lek in afvoer herstellen

Wij hebben momenteel in lek in de afvoer in de keuken. Het lek zou onder onze kasten zitten, net voor het onder onze vloer verdwijnt.

Leidingen en afvoer plaatsen

3 radiatoren te monteren, nieuwe afvoer in de badkamer en toilet,en de leiding in de vloer zette. Als laatste het verplaatsen van water en afvoer in de keuken. n

Water aan- en afvoer verplaatsen in keuken

Afvoer in de keuken en de toevoer van warm en koud water (2 Shell kraantjes) in de keuken aan de gootsteen zouden een 30 tal cm dienen verplaatst te worden omdat er een vaatwasser op deze plaats komt.

Afvoeren en Alpex leggen in een studio

Boiler plaatsen(reeds gekocht).Deze moet een keuken,douche en wastafel van water voorzien. De afvoeren moeten vervangen worden,deze moeten op de gemene afvoer in technische koker opnieuw aangesloten worden(bestaande afvoer zit te hoog). Vervangen oud toilet door Geberit hangtoilet(reeds gekocht). Afvoer kan opnieuw gebruikt worden.