Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Afvoer keuken en wasruimte vernieuwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afvoer keuken en wasruimte vernieuwen:

Afvoer keuken en wasruimte vernieuwen

Vernieuwen afvoer keuken en wasruimte.

Waterleidingen aanleggen en cv leidingen vervangen

Aantal klussen : water toevoer en afvoer naar de badkamer ( douche, bad, wasbak, wc) en naar de keuken vernieuwen. Koud en warm. Cv ketel leidingen zetten. Frezen hoeft niet (doen we zelf). 4 radiatoren.

Leiding van gasmeter naar CV en keuken leggen

Leiding van gasmeter naar CV en keuken te leggen. Afvoer voor nieuwe badkamer

Afvoer ontstoppen+lek

Onze afvoer van de wasbak in keuken is verstopt. Zelf geprobeerd met destop of met ontstoppingsveer. Alsook is er een kleine lek aan een T-stuk net onder de wasbak.

Afvoerbuizen sanitair in kelder vervangen

De afvoeren zijn niet fatsoenlijk gelegd in kelder en wil die vernieuwen zodat er voldoende afwatering is. Het gaat om een 6 tal meter afvoer toilet en een 8 tal meter voor afvoer van keuken en badkamer

Nieuwe aanvoer en afvoer voor wasmachine doortrekken

In ons appartement op de 1e verdieping van een vrijstaande woning is op het moment geen aansluiting voor een wasmachine. Wij zouden graag de mogelijkheden willen weten voor het installeren van een wasmachine aansluiting in de keuken of op zolder. In de keuken is er uiteraard een afvoer en waterpunt, op zolder niet.

Leidingwerk leggen in keuken

Wij hebben een oud huis gekocht dat we nu willen renoveren. We willen onze keuken verplaatsen naar achteraan het huis (waar nu onze veranda is) en hier moeten we nog een waterleiding en -afvoer voor voorzien. We willen dan ook een nieuwe badkamer met wc plaatsen waar onze keuken nu staat. Hier is dus al wel waterleiding en -afvoer aanwezig, maar we weten niet of dat voldoende is voor het plaatsen van een lavabo, douche en wc.

Installeren van afvoer damkap en aansluiten kranen

Afvoer voorzien voor damkap, muur doorboren, en vervangen van loodgieterij voor nieuwe keuken. aansluiting voor afwasmachine , spoelbak , ......