Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Afvoer keuken en wasruimte vernieuwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afvoer keuken en wasruimte vernieuwen:

Verplaatsen van afvoer en waterleidingen

Ik wil graag een wasmachine (bosch WLM68) plaatsen in de keuken maar ik kan deze voorlopig nergens aansluiten.

Heraansluiten sanitair op uitgedolven vloer

Heraansluiten afvoerbuizen voor sanitair : nu /1/ kapotte buis , voor afvoer badkamer/toilet /2/ aansluiten afvoer regenwater , deze oude buis is al weggenomen , de aansluiting moet gebeuren vanaf goot via uitgedolven vloer binnen naar regenput vooraan op ong 2 meter van gevel. /3/ aansluiting maken voor afvoer keuken sanitair doorheen buitenmuur, de aansluiting zit op ongeveer 1 meter van de gevel. hoogdringend uit te voeren

Afvoer keuken en wasruimte vernieuwen

Vernieuwen afvoer keuken en wasruimte.

Waterleidingen aanleggen en cv leidingen vervangen

Aantal klussen : water toevoer en afvoer naar de badkamer ( douche, bad, wasbak, wc) en naar de keuken vernieuwen. Koud en warm. Cv ketel leidingen zetten. Frezen hoeft niet (doen we zelf). 4 radiatoren.

Leiding van gasmeter naar CV en keuken leggen

Leiding van gasmeter naar CV en keuken te leggen. Afvoer voor nieuwe badkamer

Afvoer ontstoppen+lek

Onze afvoer van de wasbak in keuken is verstopt. Zelf geprobeerd met destop of met ontstoppingsveer. Alsook is er een kleine lek aan een T-stuk net onder de wasbak.

Afvoerbuizen sanitair in kelder vervangen

De afvoeren zijn niet fatsoenlijk gelegd in kelder en wil die vernieuwen zodat er voldoende afwatering is. Het gaat om een 6 tal meter afvoer toilet en een 8 tal meter voor afvoer van keuken en badkamer

Nieuwe aanvoer en afvoer voor wasmachine doortrekken

In ons appartement op de 1e verdieping van een vrijstaande woning is op het moment geen aansluiting voor een wasmachine. Wij zouden graag de mogelijkheden willen weten voor het installeren van een wasmachine aansluiting in de keuken of op zolder. In de keuken is er uiteraard een afvoer en waterpunt, op zolder niet.