Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "afvoer wc vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor afvoer wc vervangen:

Herstellen afvoer wc

Ongeveer 3 jaar geleden hebben we het WC laten vervangen. Nu verstopt het wc regelmatig. Het WC is aangesloten op de riolering, niet op een septische put. Ontstoppen helpt slecht enkele dagen en dan is het weer verstopping. Vermoedelijk ligt het probleem in de buizen.

Riolering huis vervangen

Betreft een oude rijwoning met enkel beerput achteraan. er moet een septische put komen met gescheiden stelsel, afvoer wc aangesloten worden en riolering dus doorgetrokken worden naar de straat (dus uitbreken vloer in de woning tot vooraan). Daarnaast moeten er ook nog twee afvoeren voor afvalwater bijkomen. Er moet ook een regenwaterput komen of minstens een wachtbuis voor gelegd worden.

Afvoer WC vervangen

afvoer wc op 1e verdieping verstopt; wellicht moet de afvoerbuis vervangen worden.

Terracotta afvoer buis van wc vervangen

Vervangen van terracotta buis door nieuwe buizen GEEN SOK . Wc aan voorkant van gebouw aan buiten muur . Buizen lopen door kleine kelder waar je in kan staan .

Waterleidingen aanleggen en cv leidingen vervangen

Aantal klussen : water toevoer en afvoer naar de badkamer ( douche, bad, wasbak, wc) en naar de keuken vernieuwen. Koud en warm. Cv ketel leidingen zetten. Frezen hoeft niet (doen we zelf). 4 radiatoren.

Afvoerbuizen wc vernieuwen

De afvoer buizen van de wc vernieuwen. De wc verstopt heel de tijd. Oprit openbreken en buizen vervangen van de wc tot de riool.

Pomp in septische put plaatsen

De hoofdriool in het straat ligt hoger dan ons huis. Daarom hebben wij met de verbouwingen een rioolpomp geplaatst voor de afvoer van grijs en zwart water, maw al het water (afwasmachine, WC, wasmachine, douche, ... ) behalve regenwater. De rioolpomp is nu echter kapot en moet dringend vervangen worden. Wij willen van de gelegenheid gebruik maken om een septische put te plaatsen.

Douchecabine installeren en toilet vervangen

Ik wil graag een nieuwe douchebak en bijhorende wand laten plaatsen. Dit kopen we aan in samenspraak met de vakman. Ook moet men de waterleidingen en de afvoer van plaats verleggen, via een kruipkelder. Men moet ook een nieuwe wc met waterbak aankopen en plaatsen.