Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Oude afvoerbuis badkamer en wc vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oude afvoerbuis badkamer en wc vervangen:

Herstellen afvoerbuis van de riolering

We hebben een probleem met geurhinder in de badkamer en berging. Er is ergens een opening/luchtverplaatsing tussen de afvoerbuis en een valse wand. We zouden dit graag opgelost zien. Graag op te lossen via herstel van de rioolleiding.

Oude afvoerbuis badkamer en wc vervangen

De huurder meld mij dat hij reeds 3 x wc heeft moeten laten ontstoppen en zegt dat er een constructie fout is in de afvoerbuizen ( huis van de jaren 1930). Eventueel vloer uitbreken en nieuwe buizen vervangen.

Vervangen lekkende afvoerbuis kruipkelder

Verouderde stenen afvoerbuizen in kruipkelder. Aansluiting van buizen badkamer in afvoerbuis lekt op 2 plaatsen. Stankoverlast en water in kruipkelder. Momenteel klein laagje water in kruipkelder, maar zand door en door nat. Graag vervangen zonder vloer te hoeven uitbreken.

Verslag maken over lek afvoerleiding onder badkamervloer

Er is vermoedelijk een lek in de afvoerleiding(en) onder de badkamervloer. Hierdoor stroomt er water in de kelder naast de afvoerbuis die daar uit de muur komt (badkamer is niet onderkelderd). Ik heb de verzekering gecontacteerd en zij willen eerst een verslag van een loodgieter. Op basis van zijn verslag zal er pas mogelijk een lekdetectiefirma mogen komen. Ik wil dit graag zo snel mogelijk afhandelen want het lek wordt alleen erger.

Lek herstellen aan afvoerbuis

Wij hebben sinds kort een lekkage achter een gyprocwand. Die begint nu onderaan te rotten en de plinten komen van de muren. Ook de laminaat begint te zwellen zodat we de deur van het toilet niet goed meer open krijgen. Wij vermoeden dat het een lek is van een afvoerbuis van de badkamer. Wij hebben dringend hulp nodig om de lekkage op te sporen en te verhelpen alsook het herstellen van het gyproc werk en eventueel de laminaat.

Herstelling afvoer van toilet en badkamer

Ik wil enkele klussen laten uitvoeren. We hebben lek in ons toilet aan het afvoer dit moet herselt worden. We hebben ook lek in ons afvoerbuis van het badkamer dit zou ook ASAP hersteld moeten worden.

Vervangen van doorstromer badkamer

De onderhoudsfirma is vandaag langs geweest omdat water niet voldoende opwarmt in badkamer (bad/douche) Volgens technicus is de serpentine (het element waar het water doorstroomt om op te warmen) doorgebrand, waardoor het water niet langer degelijk opwarmt. Volgens de technicus is dit een gevolg van de opstelling. Voor een dergelijk systeem van afvoerbuis zou eigenlijk een toestel nodig zijn met ventilatie, waardoor de serpentine meer koeling krijgt ? Gezien de leeftijd van het toestel was hij niet zeker of het nog voorhanden zou zijn. Nu tehnicus aan de lijn gehad en toestel dient vervangen te worden naar de normen.

Afvoerbuis toilet vervangen

Op 01/09 ontdekte wij schimmel op de binnenmuur in de living. Op 02/09 hebben wij dit gemeld aan de verhuurders. Zij zijn meteen in actie geschoten. Alles verloopt via de verzekering. Op 12/09 kwam er iemand langs van Cibor om het lek op te zoeken. Lek zit in de loden afvoer van het toilet. Toilet staat boven in de badkamer, maar de buis moet vervangen worden via de beschimmelde muur in de living. Dit duurt al lang genoeg! Velen zijn al komen kijken, maar zien het werk niet zitten. Wij willen dit opgelost zien en liefst asap.