Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Afvoerbuis toilet herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afvoerbuis toilet herstellen:

Vervanging/renovatie buitentoilet

Buitentoilet vervangen door nieuw compact toilet. Toevoer en afvoer herstellen. Kraantje van toevoer zit geblokkeerd en afvoerbuis is gebarsten. Oud toilet meenemen.

Aansluiten afvoer op loden leiding

Afvoer wasmachine aansluiten op bestaande loden leidingen. Nieuw toilet met aansluitingen plaatsen op loden afvoerbuis.

Herstellen van afvoer van toilet

Lek in afvoerbuis toilet herstellen liefst zonder vloer open te breken als dit mogelijk is.

Afvoerbuis toilet herstellen

We hebben een afvoerbuis voor wc en regenwater, die stuk is in de grond (tussen 2 kijkputjes, max 3 m; diepte wel tussen 1.5 en 2 m geschat). Het water loopt door bij het eerste kijkputje, maar komt niet toe in het tweede putje. Het is ook al een paar keer verstopt geweest. De buis ligt op onze binnenplaats.

Wc afvoerbuis herstellen of vervangen

Na onderzoek blijkt dat onze afvoerbuis van het toilet, niet goed aansluit op een andere buis, waardoor deze lekt. Deze dient gemaakt te worden. Verzekering heeft reeds een dossier aangemaakt.

Afvoerbuis toilet vervangen

Afvoerbuis toilet vervangen. Over 2 meter een buis (ligt ong. 50 cm diep) opgraven en vervangen.

Nieuwe afvoerbuis voor toilet plaatsen

Ik zou graag op het eerst verdiep van mijn woning een toilet plaatsen. Hiervoor dient een nieuwe afvoerbuis (diameter 110mm) te worden gelegd. Deze gaat eerst 2m50 naar beneden (kan via een kast, dient niet in de muur ingewerkt te worden) en naar buiten via een te boren gat in de gevel. Van daar is de nog te overbruggen afstand ongeveer 9m50 (waarvan 3m50 onder klinkers). Hier dient de afvoerbuis te worden aangesloten op de overloop van de septische put.

Afvoerbuis toilet vervangen

De buizen van de twee bovenste appartementen werden vervangen maar die van de onderste zijn nog steeds loden buizen waardoor er vaak verstoppingen ontstaan. De buizen zouden moeten vervangen worden voor een 3 à 4 tal meter.