Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Afvoerbuizen herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afvoerbuizen herstellen:

Afvoerbuizen herstellen

De afvoer in mijn huis is verstopt vermoedelijk door oude buizen die ineengevallen zijn. Op zoek naar een firma die deze kan herstellen.

Opsporen en herstellen in lek waterleiding terras

Het terras (1ste verdieping) vertoont lekken tot bij mijn onderbuur (gelijksvloer) in een appartementsgebouw van 2 verdiepingen. Oorzaak is vermoedelijk de oude waterleiding die moest vervangt worden (zie fotos). Gevraagd: opsporen van het waterlek en vernieuwen van afvoerbuizen en ook plaatsen put/rooster.

Afvoerbuizen van kelder en douche herstellen

Er is een probleem in de kelder. Bij het wegpompen van het water van de wasmachine komt het water omhoog in de lavabo. In de badkamer in de kelder loopt het water in de douche traag door. Nakijken van de buizen , oplossen van probleem.

Geurhinder van afvoerbuizen herstellen

Sedert lang hebben wij buiten last van geurhinder (voornamelijk op ons terras). Graag opsporen. Heeft met de de afvoergoten te maken.

Lekken herstellen in kruipkelder

Onze kruipkelder zou gereinigd moeten worden omdat we last hebben gehad van 2 lekken in de afvoerbuizen. Ook de 2 lekken moeten gerepareerd worden. De totale oppervlakte is ongeveer 120m² -60cm

Herstellen van 2 lekken in de afvoerbuizen van een hangtoilet

Graag opmaken van een gedetailleerde en becijferde raming/offerte met het oog op herstelling van 2 lekken in de afvoer van een toilet op de 1ste verdieping (lekdetectieverslag is beschikbaar indien gewenst). Het betreft een hangtoilet en de lekken zouden te situeren zijn in de afvoerbuizen links onderaan (achter houten en betegelde voorzetwand).

Herstellen van afvoerbuizen

Herstellen van putje onder de grond. Grond reeds weggegraven. ASAP

Afvoerbuizen buitenkant herstellen

Afvoerbuizen van herenhuis met 4 appartementen op 1 ste en 2 de verdieping herstellen. Er is ook een buis afgebroken. Komen nu rechtstreeks op terras van het gelijkvloers.