Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Afvoerleidingen nakijken en herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afvoerleidingen nakijken en herstellen:

Afvoerleidingen in kelder nakijken en herstellen

Na regen water in kelder, probleem ligt aan het putje voor het huis waar de afvoer van de dakgoot in komt ik wil een nieuwe afvoer/leiding zodat er geen water meer in de kelder komt.

Afvoerleidingen nakijken en herstellen

Aks ik op de bovenverdieping het bad laat leeglopen stel ik vast dat in de kelder het water van de muur loopt. Dit onder de plaats waar de afvoerbuis door de muur gaat. Op zoek naar een vakman die de leidingen kan controleren en herstellen waar nodig.

Afvoerleidingen nakijken en herstellen

Ik constateer veelvuldig verstoppingen in mijn hoofdafvoerleiding. Deze komen na ontstopping na enige tijd terug. Afvoerputje in garage loopt dan over en ook de nabij gelegen afvoerbuis in WC loopt over. Wat is hiervan de oorzaak en kan dit verholpen worden?

We zitten in de eindfase van een ...

We zitten in de eindfase van een bouwproject, echter de bestaande installateur laat het afweten. Het gaat om installatie van lavabo's, kranen, douche-schermen en nakijken van reeds geinstalleerde afvoerleidingen.