Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Airco installatie verplaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Airco installatie verplaatsen:

Airco plaatsen

Installatie airco in halfopen bebouwing.

Complete CV installatie plaatsen

Nieuw airco systeem of volledige centrale verwarmingsinstallatie op gas plaatsen. Indien volledige centrale verwarmingsinstallatie graag vloerverwarming of radiatoren. Momenteel renovatie bezig, chape is 6-7cm uitgebroken maar werken kunnen niet voortgezet worden voor dit gedaan is.

Plaatsen airco installatie

Leveren en plaatsen van een airco installatie. Een airco die van buiten naar binnen komt.

Installatie split airco voor 1 slaapkamer

Installatie van een split-aircosysteem voor 1 slaapkamer van ongeveer 20 m². Airco-units moeten geïnstalleerd worden en ik vermoed dus dat er een opening in de muur moet komen.

Airco installatie verplaatsen

Nu hangt de airco boven onze keukenkast (keuken is rechthoekig) en we zouden die graag aan de andere muur langs ons raam plaatsen.

Installatie split unit airco/warmtepomp voor ruimte van 90 m2

Voor de installatie van een airco/wamtepomp met zowel koel als verwarmingsfunctie. De verwarmingsfunctie dient slechts als bijverwarming naast de al bestaande CV. De total ruimte (living + Keuken) bedraagt 90m2. De installatie kan direct tegen de buitenmuur worden bevestigd, electriciteitsaansluiting is in de nabijheid.

Vaste airco in huis plaatsen

Graag airco in living, 37 m², en aangrenzende keuken van 17 m² plaatsen. Ook boven drie slaapkamers van respectievelijk 16, 10 en 20 m² te koelen. Ik kijk graag met de vakman de beste optie voor een installatie die zonder al te veel breek- en slijpwerk kan worden gezet.

Airconditioning op de bovenverdieping plaatsen

Op de bovenverdieping willen we een airco plaatsen. Deze zal in de gang geplaatst worden. De aan- en afzuiging kan gebeuren via de zolder. Installatie moet volstaan om de gang en 4 kamers van 3,75 x 3,75 m te koelen.