Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Airco installatie verplaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Airco installatie verplaatsen:

Vaste airco in huis plaatsen

Graag airco in living, 37 m², en aangrenzende keuken van 17 m² plaatsen. Ook boven drie slaapkamers van respectievelijk 16, 10 en 20 m² te koelen. Ik kijk graag met de vakman de beste optie voor een installatie die zonder al te veel breek- en slijpwerk kan worden gezet.

Airconditioning op de bovenverdieping plaatsen

Op de bovenverdieping willen we een airco plaatsen. Deze zal in de gang geplaatst worden. De aan- en afzuiging kan gebeuren via de zolder. Installatie moet volstaan om de gang en 4 kamers van 3,75 x 3,75 m te koelen.

Airco installatie verplaatsen

Ik zou de buitenunit (op het dak) van een airco willen laten verplaatsen (meer bepaald een 6-tal meter opschuiven naar rechts of op het hoger gelegen dak) om plaats te maken voor reclameruimte.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Installatie buitenunit op dak, plaatsen van module binnen + boiler. Is enkel voor het aansturen van sanitair en vloerverwarming. Wil ook mogelijkheden bekijken voor het plaatsen van 3 airco's. Appartement.

Hybride warmtepomp te plaatsen

We hebben al een centrale verwarming op gas. Ik had graag mijn gasverbruik verder verminderd. We hebben ook zonnepannelen, nu met overproductie. Gezien ouderdom installatie (4 jaar) + zonnepannelen lijkt me een hybride systeem het meest relevante. Daarnaast vroeg ik me af of er synergie mogelijk is met mogelijk ventilatie/airco.

Lucht - lucht warmtepomp installeren

Renovatie oude stal tot woonruimte (B&B - airB&B) Gelijkvloers met open ruimte tot dakgebint Opp +/- 50 m² Volume +/- 1650 m³ Hoog rendement houtkachel (9 - 10 kW) met actieve luchtblazer aanwezig De installatie moet dienen om te verwarmen, en koelen (airco) het gaat over 1 ruimte . Een hoogrendementskachel zal ook worden geplaatst in die zelfde ruimte .

Lucht - Lucht warmtepomp installeren

Een warmtepomp installeren om een horecazaak te verwarmen Het gaat over een nieuwe renovatie project. De installatie zal dienen als verwarming en airco De oppervlakte is 130m² , en eventueel nog een extra stuk van 100m²bij , te zien met de vakman . Allemaal gelijkvloers .

Installatie airco zolderslaapkamer

Installatie airco slaapkamer op een zolderverdieping.