Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Airco in living en optie in slaapkamers" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Airco in living en optie in slaapkamers:

Airco in living en optie in slaapkamers

Airco plaatsen in living van ong. 140m³ en eventueel ook in slaapkamer van ong. 40m³. Dak is deels plat.

Airco plaatsen

Airco plaatsen in slaapkamer van ong. 16m² en living van ong. 36m². Kan op licht hellend dak geplaatst worden of aan buitenmuur. Afvoer kan naar buiten.

Plaatsen airco's

Wij willen in de drie slaapkamers en in de grote living airco laten plaatsen vast tegen de muur geen op wieltjes. Met mogelijkheid tot het hele huis.

Installatie split unit airco/warmtepomp voor ruimte van 90 m2

Voor de installatie van een airco/wamtepomp met zowel koel als verwarmingsfunctie. De verwarmingsfunctie dient slechts als bijverwarming naast de al bestaande CV. De total ruimte (living + Keuken) bedraagt 90m2. De installatie kan direct tegen de buitenmuur worden bevestigd, electriciteitsaansluiting is in de nabijheid.

Vaste airco in huis plaatsen

Graag airco in living, 37 m², en aangrenzende keuken van 17 m² plaatsen. Ook boven drie slaapkamers van respectievelijk 16, 10 en 20 m² te koelen. Ik kijk graag met de vakman de beste optie voor een installatie die zonder al te veel breek- en slijpwerk kan worden gezet.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

De Warmtepomp airco zou dienen als verwarming in 5 slaapkamers om de koude te breken in de winter en als airco in de zomer op de 5 slaapkamers en in de living. Nu geen verwarming op verdieping. Kamers zijn geisoleerd.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Keuken, living en bovenverdieping voorzien van verwarming en airco . Renovatie.

Split airco met buitenunit plaatsen voor living en slaapkamer

Ik wens airco voor de living 42 m² en de slaapkamer 25 m². De buitenunit zou op het terras aan de muur kunnen geplaatst worden. De binnenunit tegen de muur aan het plafond. De leidingen moeten onzichtbaar geplaatst worden.