Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Airco plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Airco plaatsen:

Verwarming/airco plaatsen

Verwarming/airco moet geplaatst worden voor een zaal van 200m2 met gemiddelde plafondhoogte van 3 meter.

Airco plaatsen

Airco volledig te installeren in een woning in 2 leefruimtes.

Airco plaatsen

Plaatsen aan buitengevel 2de verdieping van 1 motorblok waarop 3 koelelementen worden aangesloten in 3 aaneensluitende kamers op 2de en 1ste verdieping. De kamers zijn tussen 12 en 15 m2 met standaard plafondhoogte (recente woning). Eveneens plaatsen van 1 motorblok aan zijgevel 2de verdieping met 2 koelelementen in aanpalende kamers (25 m2 en 120 m2 telkens 3m plafondhoogte) op 2de locatie.

Airco in veranda plaatsen

Plaatsen airco voor veranda: koelen in zomer en verwarmen in winter.

Airco leveren en plaatsen

Ik wil een airco laten plaatsen (split-unit) in de woonkamer en slaapkamers/hal. 2 binnenunits om de ergste zomerwarmte te breken. Deze ruimtes moeten geen 20 graden zijn als het buiten 30 graden is.

Vaste airco plaatsen

Plaatsen vaste airco split unit in een relatief kleine slaapkamer.

Vaste airco in huis plaatsen

Graag airco in living, 37 m², en aangrenzende keuken van 17 m² plaatsen. Ook boven drie slaapkamers van respectievelijk 16, 10 en 20 m² te koelen. Ik kijk graag met de vakman de beste optie voor een installatie die zonder al te veel breek- en slijpwerk kan worden gezet.

Vaste airco plaatsen in woonkamer

Ik wil graag een vaste airco aankopen en laten plaatsen. Zou graag een degelijk, niet te groot airco kopen, die nieit teveel lawaai maakt. Plaatsing : in woonkamer.