Hoe werkt het?

Informatie Airconditioning


Casius brengt je in contact met de beste installateurs uit de regio voor het plaatsen van jouw nieuwe airco. Je kan, naast het plaatsen van een nieuw systeem, ook bij onze stielmannen terecht voor een herstelling van jouw huidig systeem. Er zijn veel verschillende types en soorten aircosystemen. Laat je altijd adviseren door een specialist om de juiste keuze te maken. Op deze manier manier kies je altijd voor een systeem dat het best bij jouw ruimte en wensen past. 

Elke Casius specialist beschikt over de nodige expertise en ervaring. Het is aangeraden een aantal vakbedrijven uit de regio te vergelijken om zo een duidelijk beeld te krijgen van kosten en prijzen.

Plaats zonder verplichtingen je opdracht en kies de beste offerte voor jouw airconditioning.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor airconditioning:

Plaatsen airco

Het plaatsen van een airconditioning in 2 slaapkamers met 1 buitenunit van 5.3kw.

Airconditioning plaatsen

Airconditioning plaatsen in slaapkamer van appartement. Wandunit moet in slaapkamer van 16m² komen. Buitenunit komt langs andere kant van de muur 2m verder op terras maar bovenaan net onder terras van bovenburen. Hoogte tussen de 2 terrassen is 2.6m dus buitenunit max. 50-60cm hoog.

Airconditioning plaatsen

Airconditioning in living en slaapkamer

Airconditioning plaatsen

Installeren van "multisplit systeem" met 2 units in slaapkamer en Living. Buitenunit aan zijgevel (elektriciteit is voorzien aan zijgevel en geaard)

Airconditioning op de bovenverdieping plaatsen

Op de bovenverdieping willen we een airco plaatsen. Deze zal in de gang geplaatst worden. De aan- en afzuiging kan gebeuren via de zolder. Installatie moet volstaan om de gang en 4 kamers van 3,75 x 3,75 m te koelen.

Airco plaatsen

Plaatsen airconditioning in privé woning. Oppervlakte 35 m². Airco in salon, keuken en gang.

Herstelling airco Argo

Mijn airconditioning van het merk Argo blaast enkel nog warme lucht. +/- 10 jaar oud. Graag onderhoud en/of herstelling op korte termijn.

Airco plaatsen in living en slaapkamers

Voor een renovatieproject willen we graag airconditioning installeren. Dit moet komen in de living en in de slaapkamers.