Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Airconditioning op de bovenverdieping plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Airconditioning op de bovenverdieping plaatsen:

Airconditioning op de bovenverdieping plaatsen

Op de bovenverdieping willen we een airco plaatsen. Deze zal in de gang geplaatst worden. De aan- en afzuiging kan gebeuren via de zolder. Installatie moet volstaan om de gang en 4 kamers van 3,75 x 3,75 m te koelen.

Airconditioning plaatsen

Airco plaatsen voor de ganse bovenverdieping. Graag ter plekke komen voor meer informatie en mogelijkheden te bekijken. In totaal twee kamers.

Voor de opstart van een Bed and ...

Voor de opstart van een Bed and Breakfast in april/mei hadden wij graag de 3 slaapkamers met aanpalende badkamer voorzien van inbouw-airconditioning. Twee slaapkamers zijn op de bovenverdieping, 1 op het gelijkvloers. Het gaat over een verbouwing waarbij enkel de buitenmuren blijven staan, dus voor de installatie hebben we veel mogelijkheden.