Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Airconditioning plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Airconditioning plaatsen:

Airconditioning plaatsen

Airconditioning plaatsen in slaapkamer van appartement. Wandunit moet in slaapkamer van 16m² komen. Buitenunit komt langs andere kant van de muur 2m verder op terras maar bovenaan net onder terras van bovenburen. Hoogte tussen de 2 terrassen is 2.6m dus buitenunit max. 50-60cm hoog.

Airconditioning plaatsen

Airconditioning in living en slaapkamer

Airconditioning plaatsen

Installeren van "multisplit systeem" met 2 units in slaapkamer en Living. Buitenunit aan zijgevel (elektriciteit is voorzien aan zijgevel en geaard)

Airconditioning op de bovenverdieping plaatsen

Op de bovenverdieping willen we een airco plaatsen. Deze zal in de gang geplaatst worden. De aan- en afzuiging kan gebeuren via de zolder. Installatie moet volstaan om de gang en 4 kamers van 3,75 x 3,75 m te koelen.

Airco plaatsen

Plaatsen airconditioning in privé woning. Oppervlakte 35 m². Airco in salon, keuken en gang.

Airco plaatsen in living en slaapkamers

Voor een renovatieproject willen we graag airconditioning installeren. Dit moet komen in de living en in de slaapkamers.

Airconditioning plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van airco in de living en in twee slaapkamers. Mogelijkheden bespreken met vakman.

Airconditioning plaatsen

Airco plaatsen voor de ganse bovenverdieping. Graag ter plekke komen voor meer informatie en mogelijkheden te bekijken. In totaal twee kamers.