Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Badkamer maken in bestaande bureelruimte" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Badkamer maken in bestaande bureelruimte:

Badkamer maken in bestaande bureelruimte

Bureaukamer opofferen om een nieuwe badkamer te installeren, nieuwe leidingen, inloopdouche, bad en 2 persoonsbadmeubel. Oppervlakte kamer:n 4 m op 4 m. Kamer ernaast is er al een badkamer.

Septische put reinigen en vernieuwen

Ik heb een septische put onder het huis waarvan het deksel uitkomt in de badkamer. Er zijn dakkoepels dus er kan ventilatie gecreëerd worden. Graag wil ik de put laten reinigen en terug waterdicht maken.

Vervangen boiler Vaillant

Doorstroom geiser op aardgas dient vervangen te worden door nieuwe doorstroom geiser. De boiler staat in de badkamer is een Vaillant. Is een 14 liter, is enkel voor de badkamer en de keuken. Afvoer is momenteel met enkele schouw 120 mm. Ook mogelijk om uitgang te maken via dubbele muur achter boiler (minder dan 50 cm breed).

Verslag maken over lek afvoerleiding onder badkamervloer

Er is vermoedelijk een lek in de afvoerleiding(en) onder de badkamervloer. Hierdoor stroomt er water in de kelder naast de afvoerbuis die daar uit de muur komt (badkamer is niet onderkelderd). Ik heb de verzekering gecontacteerd en zij willen eerst een verslag van een loodgieter. Op basis van zijn verslag zal er pas mogelijk een lekdetectiefirma mogen komen. Ik wil dit graag zo snel mogelijk afhandelen want het lek wordt alleen erger.

Plaatsen van een nieuwe complete CV installatie op gas

Aansluiting maken op aardgas en cv in woonruimte , keuken en badkamer. Huis is gelijkvloers onderkelderd , leidingen kunnen daar geplaatst worden. Verwarming nu op elektriciteit. Omschakeling naar gasverwarming

Waterleiding en afvoer aftakken

Ik zoek een vakman voor het maken van een aansluiting voor de wasmachine en droger in onze badkamer. De water aan en afvoer zijn aanwezig onder de wastafel. Het gaat om het aftakken van deze waterleiding en afvoer. Deze aansluitingen dienen ongeveer 70 cm verder in dezelfde vrije ruimte te komen.

Rioolaansluiting in orde brengen

Ik wil de nodige afvoerbuizen laten leggen om een rioolaansluiting mogelijk te maken. Het gaat om een rijhuis waarbij keuken, badkamer, washok en koer (regenpijp) zich achteraan het perceel bevinden.

Lucht - Lucht warmtepomp installeren in loftwoning

Warmtepomp installeren dit is voor een renovatie pand: een loft. Woning is een renovatie bestaande uit 2 delen. Voorste gedeelte is volledig gestript, achterste gedeelte volledig leefbaar (met werkende verwarming). Doel is om van het voorste gedeelte slaapkamers en badkamer te maken. Achterste gedeelte wordt keuken/leefruimte/vertoefruimte.

Partners

Partners van Casius