Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Beerput vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Beerput vervangen:

Beerput vervangen

Beerput vervangen. Aansluiten op bestaande afvoeren van 2 wc’s. Wachtbuis voorzien om later te kunnen aansluiten op openbare riolering.

Vervangen van buizen onder terras

Een aantal buizen (regenput/beerput) moeten vervangen worden door nieuwe buizen. Daarvoor moet het terras opengebroken worden, waarna het ook opnieuw hersteld moet worden. Het terras meet ongeveer 7 op 3 meter. Het betreft een rijhuis dus er moet door het huis heen gegaan worden met het materiaal

Riolering huis vervangen

Betreft een oude rijwoning met enkel beerput achteraan. er moet een septische put komen met gescheiden stelsel, afvoer wc aangesloten worden en riolering dus doorgetrokken worden naar de straat (dus uitbreken vloer in de woning tot vooraan). Daarnaast moeten er ook nog twee afvoeren voor afvalwater bijkomen. Er moet ook een regenwaterput komen of minstens een wachtbuis voor gelegd worden.

Vervangen beerputdeksel

We hebben veel last van beerput vliegjes. Zeer waarschijnlijk komen ze door het deksel van de beerput. Kan dit opgelost worden door dit deksel te vervangen door eentje die deze vliegjes niet meer doorlaat ? Sinds enkele maanden hebben we over onze beerput op de oprit een fietsenberging gemaakt, deze grenst aan het huis. Vliegjes zitten dus ook in huis. Materiaal is ijzer of aluminium.

Riolering vervangen (uitbreken) en sceptische put halveren en waterput steken

Huidige riolering is niet geurdicht (zeer oude buizen). De buizen zouden uit de keldergrond uitgebroken moeten worden en opnieuw gelegd. Tevens wensen wij direct de beerput leeg te trekken, evt herstellen en halveren (is erg groot) en van een deel een waterput maken.

Nieuwe deksel beerput

Deksel beerput is gebarsten en moet vervangen worden.

Herstelling van afvoerbuis toilet

Wc afvoerbuis herstellen:buiten het huis in tuin komt afvoerbuis uit de muur,daarna met een bocht verbonden met buis naar beerput. Deze bocht is volledig gebroken moet dus vervangen worden. Put is gegraven alles ligt bloot en bereikbaar.

Ondergrondse afvoerbuis vervangen

Er is een probleem met de ondergrondse buis die de beerput verbindt met de afvoerput (vanwaar het water vervolgens naar de riolering loopt). Deze ondergrondse buis uit beton is ingestort en moet vervangen worden. De buis is ongeveer 2 meter lang en zit ongeveer 60 à 80 cm diep in de grond. Een foto treft u in bijlage aan. Is het mogelijk om een offerte/prijsindicatie op te maken voor deze werken?