Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Boiler op gas herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Boiler op gas herstellen:

Boiler op gas herstellen

Onze boiler verliest heel rap druk, daardoor lekt het vanonder. Geen warm water meer en geen centrale verwarming. Boiler op gas.

Vaillant gasboiler onderhouden

Ik heb een 2 jaarlijkse controle nodig van mijn gas-boiler. Het gaat om een boiler van het merk Vaillant.

Boiler reparatie, verwarming installeren

Mijn gasboiler geeft alléén koud water Mijn verwarming moet aan de gas aangesloten wordt om te functioneren.

Aansluiten boiler

Ik zou graag onze boiler - Chaffoteaux et Maury - laten aansluiten. Alle leidingen zijn al getrokken tot aan de boiler. Ze zouden enkel aangesloten moeten worden zodat de boiler opgestart kan worden. Gas, koud water en warm water leidingen.

Nieuwe doorstromer plaatsen

Vervanging oude gas doorstromer. Boiler te vervangen.

Complete CV installatie installeren

Ik zou graag een nieuwe centrale verwarming op gas laten plaatsen samen met een nieuwe boiler. Het zou gaan om ongeveer twee ruimtes in een afgewerkte woning.

Verwarmingssysteem op gas installeren

Graag had ik van mazout naar gas overgeschakeld. Het bevindt zich nu in de kelder. Momenteel is mijn verwarming op mazout, mijn water op een elektrische boiler, de keuken op een kleine elektrische boiler. Nu zou ik graag overschakelen naar een systeem dat alles verwarmt.

Nazicht van gaskachels

Nazicht van gaskachels en kookfornuis naar aanleiding van omschakeling van energiearm naar energierijk gas. Gaskachel : 6 met verschillende merken. ( Wellstraler, Vaillant boiler ...)