Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Boiler op gas herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Boiler op gas herstellen:

Complete CV systeem vervangen

De hele installatie moet worden vervangen (behalve de cv-gestookte boiler). Ook de leidingen naar de radiatoren moeten worden vervangen. 12 radiatoren. CV-ketel op gas. Opstelplaats in de kelder met rookgasafvoer door het bestaande rookgaskanaal. Momenteel een open systeem, maar ik wil een gesloten systeem. Ook moeten de waterleidingen naar badkamer, keuken en wc's worden vervangen. Het gaat om een vrijstaande woning die leeg staat en waar al veel uit weg gebroken is. Het huis bestaat uit 2 etages en een kelder

Jaarlijkse controle gas boiler en nazicht van 2 gaskachels

Standaard jaarlijkse controle van boiler en 2 gaskachels in een huurwoning met aflevering attesten. Zowel boiler als gaskachels zijn oud. Gaskachels van het merk Flandria en boiler van Renova Bulex.

Trekken van gas in huis

We zoeken iemand die gas wil leggen in ons huis. Dit zou zijn met een aantal radiatoren aansluitingen, 2 gaskachel aansluitingen en een nieuwe boiler plaatsen.

Plaatsen van gascondensatieketel

Ik heb een mazoutketel en wil die vervangen door een gas condensatieketel. De mazoutketel moet afgebroken worden, ook de elektrische boiler van 150 liter, het warm water komt voortaan via c.v. Schoorsteen moet getubeerd worden.

Aansluiten gasfornuis en boiler verwijderen

Bestaande elektrische kookplaat moet eruit en ik wil een nieuw fornuis op gas aansluiten. Ik denk er ook aan om mijn oude boiler te laten verwijderen.

Boiler op gas onderhouden

Gasboiler moet nagekeken worden. Soms krijg ik warm water, andere keren niet. Het merk ken ik niet vanbuiten.

Tweejaarlijks onderhoud uitvoeren van boiler

2-jaarlijks check-up van onze Ferroli installatie op gas. Sommige chauffages maken lawaai en er is sprake van een drukverlies. Dus ontluchten en radiatoren nakijken. Laatste onderhoud is meer dan twee jaar geleden.

Boiler herstellen

Ik heb een Renova Bulex boiler. de druk hiervan staat net onder de 1. Deze gaat niet meer omhoog door het opendraaien van de blauwe kraan. zoals beschreven op de boiler. Graag ook algemene controle en controle voor compatibiliteit rijk gas.