Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Nieuwe boiler installeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe boiler installeren:

Douche installeren

Aansluiten boiler op waterleiding ,installatie douchemuur vloer leidingen en afvoer kort gezegd alles in kamer waar voordien niks was.

Nieuwe boiler installeren

Een lekkende boiler moet vervangen worden. Vervangend toestel is reeds besteld.

Installeren verwarmingsketels

Voor een herenhuis dat opgesplitst dient te worden in 2 appartementen zou ik 2 aparte ketels laten installeren. Op 2 gerenoveerde slaapkamers op zolder moet er nog een verwarming geïnstalleerd worden. De oude ketel en constructie in de kelder moet weg. De boiler op zolder moet weg. Alle leidingen dienen nagekeken en of vervangen te worden. Het huis in goede staat, is reeds opgeknapt

Boiler installeren, stopcontacten afwerken en mogelijks vaatwasser repareren

De boiler van de keuken is stuk . Aankopen + installeren van nieuwe boiler. 6 Stopcontacten afwerken : er is iets mis met het stopcontact van de badkamer. Daarnaast moeten er plakketjes op schakelaars gezet worden. wij hebben de plakketjes. De vaatwasser geeft een foutmelding voor warm water, bekijken of dit kan gerepareerd worden, of we een nieuwe moeten kopen.

Nieuwe boiler instaleren

Een nieuwe elektrische boiler van 80L installeren.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Ik heb een gasdoorstromer en ik wil daarvoor een warmtepomp met boiler van 200l installeren voor warm sanitair water.

Warmtepompboiler plaatsen

Ik wil een warmtepompboiler laten installeren ter vervanging van een klassieke elektrische boiler.

Leveren en plaatsen warmtepomp lucht-water met wandconvectoren en boilerfunctie

Wij hadden graag een warmtepompsysteem laten installeren op basis van lucht-water met wandconvectoren om gans ons huis mee te verwarmen en voor de productie van warm water. Het gaat over een living, keuken, bureau, gang, badkamer en 3 kamers die met het systeem verwarmd zullen worden. Warm water is enkel voor de badkamer. Er is plaats voorzien op de zolder om de warmtepomp met reservoir te plaatsen. Daar staat nu de gewone boiler die mag vervangen worden. Van daaruit mogen de leidingen in de muur geslepen worden naar de convectoren. Het huis wordt nu verwarmd met een elektrisch systeem van Masser uit de jaren 90 en door het hoge elektriciteitsverbruik willen we hier vanaf.