Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Boiler plaatsen en leidingen trekken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Boiler plaatsen en leidingen trekken:

Plaatsen van gascondensatieketel

Ik heb een mazoutketel en wil die vervangen door een gas condensatieketel. De mazoutketel moet afgebroken worden, ook de elektrische boiler van 150 liter, het warm water komt voortaan via c.v. Schoorsteen moet getubeerd worden.

Boiler plaatsen en leidingen trekken

Tijdelijk elektrische boiler van ongeveer 50L plaatsen. Wateraansluiting is in ruimte ernaast, buizen moeten 5m doorgetrokken worden van de wateraansluiting tot de ruimte waar een bad met mengkraan word geplaatst.

Plaatsen van nieuwe boiler

Oude boiler in stacaravan moet worden vervangen. Schouw aanwezig. Op raad van kenner, beter een gesloten circuit. Moet dienen voor douche, lavabo en keuken (afwas).

Warmtepomp plaatsen

Graag zouden wij onze elektrische boiler willen laten vervangen door een warmtepomp boiler.

Afvoeren en Alpex leggen in een studio

Boiler plaatsen(reeds gekocht).Deze moet een keuken,douche en wastafel van water voorzien. De afvoeren moeten vervangen worden,deze moeten op de gemene afvoer in technische koker opnieuw aangesloten worden(bestaande afvoer zit te hoog). Vervangen oud toilet door Geberit hangtoilet(reeds gekocht). Afvoer kan opnieuw gebruikt worden.

Vervangen waterleiding en plaatsen boiler

Vervangen waterleidingen en plaatsen boiler

Vervangen elektrische boiler badkamer

Wij zijn op zoek naar een vakman voor het plaatsen van een elektrische boiler voor de badkamer (voor 2 à 3 personen) die kan werken op nachttarief. Ons huidig model lekt.

Doorstromer plaatsen

We huren een huis met een stookolieketel die al te vaak aanslaat om het water in de boiler (ingebouwd onder de ketel) op temperatuur te houden, we willen deze energieverslindende opwarming vermijden.