Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Kleine boiler vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Kleine boiler vervangen:

Kleine boiler vervangen

Kleine boiler van ong. 15L in keukenkast vervangen. Momenteel Van Marcke boiler, maar moet niet per se dezelfde zijn.

Elektrische boiler plaatsen

Elektrische boiler Buderus vervangen. Huidige boiler verbruikt veel energie. Er is ook veel kalk in het water. Zonnepanelen zijn aanwezig.

Vervangen elektrische boiler

We stellen vast dat de kuip van ons ATLANTIC-warmwatertoestel (150L) lekt langs de bovenkant. Het gaat om het type VMARSELKIT 150 3000W. Er is ons aangeraden het toestel te vervangen. De oude boiler dient weg te halen, en te vervangen door een nieuw (vergelijkbaar, maar eventueel energiezuiniger) model.

Onderhoud boiler + leidingen verplaatsen

Er zou een galva afvoer buis moeten vervangen worden. Er is een lek die zich situeert tss 2 verdiepingen. 2 leidingen zouden verplaatst moeten worden. Onderhoud boiler.

Boiler vervangen

Onze verwarmingsketel is aan vervanging toe niet omdat de ketel stuk is maar wel de storacell boiler. Vermits de installatie van 2002 is is de boiler te duur naar onze mening. We verwarmen nu met een hr-top ketel van Junkers (zwbr 30) in combinatie met een storacell boiler van 160liter (5 gezinswoning). We denken eraan een nieuwe ketel + boiler te plaatsen en tegelijkertijd airco te laten aansluiten op de luchtverwarming.

Boiler reparatie verwarming installeren

Boiler merk Vaillant van ong. 19j oud herstellen. Valt steeds uit, volgens code is er geen gastoevoer maar we hebben reeds een nieuwe gasfles geplaatst. Code van ionisatiekring heeft er ook al eens opgestaan. Prinkaart is reeds vervangen. Vermoedelijk is ontspanner stuk.

Oude boiler vervangen

Oude boiler merk Daalderop in keuken vervangen. Graag elektrische boiler.

Oude boiler verwijderen en nieuwe plaatsen in badkamer

Oude boiler verwijderen en vervangen door combi boiler in badkamer.