Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Boiler en warmtepomp vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Boiler en warmtepomp vervangen:

Boiler en warmtepomp vervangen

Onze huidige boiler en warmtepomp werken niet meer naar behoren, deze dienen vervangen te worden en verplaatst te worden naar de zolderruimte.

Lucht - water warmtepomp plaatsen in een nieuwbouw

Warmtepomp plaatsen in een nieuwbouw. Warmtepomp met een aparte boiler van 300 liter voor vloerverwarming van 140 m². Type lucht - water.

Hybride warmtepomp plaatsen

Ons huis werd in 2012 gerenoveerd . In de woonruimte vloerverwarming, in andere ruimtes werden radiatoren behouden. We hebben een zéér kleine tuin. Eveneens geplaatst in 2012: condesatieketel ACV Prestige 18 Solo en boiler ECO 100 (gas) voor gemengd systeem vloer/radiatoren en warm water . Isolatie van dak gepland. welk type warmtepomp het meest geschikt is Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op bestaande vloerverwarming, aansluiten op warm sanitair water Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Installatie buitenunit op dak, plaatsen van module binnen + boiler. Is enkel voor het aansturen van sanitair en vloerverwarming. Wil ook mogelijkheden bekijken voor het plaatsen van 3 airco's. Appartement.

Water - water warmtepomp plaatsen

Gebouw van 1997 - muur en dak isolatie - vloer en radiator verwarming - zonnepanelen opbrengst 7300 - elektrische boiler (en dat wil ik zo houden) - jaarlijks verbruik 2300 L mazout. Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op bestaande vloerverwarming. Vrijstaand gebouw.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Momenteel wordt er verwarmd met een gasboiler, circa 1500 m² gas per jaar. ik heb klassieke, gietijzeren radiatoren met de temperatuur van het systeem dat slechts op 43 graden staat. daarmee lukt het perfect om de woning goed te verwarmen. Sanitair water wordt nu via een elektrische boiler opgewarmd voor een gezin met 2 volwassenen en 3 kinderen. Graag een geintegreerd systeem voor verwarming en sanitair, waarbij het vat buiten kan geplaatst worden. ik vraag me af of het slim is ook ook een zonneboiler te integreren.

Zonneboiler plaatsen om zwembad te verwarmen

We willen een boiler voor het zwembad te verwarmen. Staat nu al een warmtepomp op.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Boiler en brander staan in de garage (Viesmann) Aansluiten op bestaande vloerverwarming, aansluiten op warm sanitair water. Vrijstaand gebouw.