Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Buderus stookolieketel plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Buderus stookolieketel plaatsen:

Buderus stookolieketel plaatsen

IK heb een ACV stookolieketel al 45 jaar hij werkt nog,maar ik denk dat hij aan vervanging toe is. Ik wil nu een Buderus stookolieketel met boiler in.

Buderus stookolieketel en pelletkachel onderhouden

Graag een onderhoud van onze gasketel. Eventueel ook groot onderhoud van onze pelletkachel. Ook kraan in de keuken terug vastschroeven.

Bijkomende aansluiting plaatsen op Buderus stookolieketel Logano

Voor aanbouw (assistentiewoning) tegenaan bestaande woning wens ik ca 42 m² vloerverwarming te laten aansluiten op bestaande stookolie ketel type Buderus Logano. Betreft het aansluiten, plaatsen en in bedrijfstellen vloerverwarming, inclusief thermostaat, etc.

Onderhoud buderus stookolieketel

Jaarlijks onderhoud op Stookolieketel Buderus Loganatherm 03. 10A

Installeren ketel Buderus

Ketel Buderus installeren Ik heb onlangs een huis gekocht en de verwarmingsketel op stookolie is stuk. We hebben wan bij mijn broer een stookolieketel Boderus gekregen omdat hij gas en mazoutverwarming heeft . Daar waren we heel blij mee om zo een beetje onze kosten te kunnen beperken.

Stookolie ketel vervangen

Mijn stookolieketel is stuk en moet vervangen worden. Men raadt mij het condensatiesysteem aan. Kan er een vakman aan huis komen voor een prijsofferte? Graag van het merk Buderus.

Nieuwe hoogrendementsketel plaatsen

Bestaande blauwe vlam buderus stookolieketel voor verwarming & warm water productie is 26 jaar oud en uiteraard onderhevig aan slijtage wat tot gevolg heeft dat afhankelijk van mogelijkheid tot het bekomen van premies het de moeite zou kunnen lonen voor te investeren in een nieuwe hoogrendementsketel met zuinigere circulatiepompen/moderne thermostaat... Het huidige jaarverbruik mazout bedraagt ongeveer 2500 liter.

Onderhoud Buderus stookolieketel

Wij zoeken een technieker voor onderhoud van min 3 hoge rendementsketels op verschillende adressen maar niet ver van elkander Adresgegevens bij afspraak