Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Buis te herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Buis te herstellen:

Regenwaterpomp ksc herstellen

Onze regenwaterpomp gekoppeld aan onze regenput valt geregeld (min. 1x per dag) uit. Telkens moeten wij die waterpomp handmatig herstarten en na enkele pogingen schiet het terug in gang. - Er is meer dan genoeg water in onze regenput. - Er is geen filter gekoppeld aan het uiteinde van de buis, die in de regenput bevindt. - Onze waterpomp is gekoppeld aan 2 WC's, kraantjes buiten en wasmachine.

Grondwaterpomp herstellen of vervangen

Mijn pomp werkt wel nog maar geeft heel weinig water of helemaal niets. De pomp hangt 10 meter diep in waterput drukvat staat in kleinere put langs de eigenlijke waterput. En vanuit deze kleinere put vertrekken de leidingen naar het huis. De eigenlijke waterput is ongeveer 15 meter diep en op de bodem van deze put gaat er een buis verder de grond in.

Buis te herstellen

Er is een waterlek vastgesteld en de buizen moeten hersteld worden. Firma Polygon is gekomen en lek vastgesteld. Rapport is beschikbaar.

Lek waterleiding herstellen

Zit met een lek onderaan buis badkamer toevoer koud water. Dringende herstelling gewenst . Water komt van tussen de buis naar boven.

Herstellen van de buizen van de riolering in de kelder

Er is een probleem met de riolering. Het gaat vermoedelijk om een lek. We denken dat met het vervangen van een stuk buis (en een nieuw koppelstuk) dit probleem opgelost zou kunnen zijn. Er zijn vermoedelijk geen graafwerken of breekwerken nodig. Iemand met kennis ter zake die een kijkje kan komen nemen, zou fijn zijn.

Lekkende oude afvoerpijp herstellen

Huis van 65 jaar oud met oude (keramische) afvoerpijp die door het huis loopt, via de kelder naar de riolering. Buis in de kelder lekt en zal vermoedelijk vervangen moeten worden. Foto's op aanvraag

Kraan en tussenstuk vervangen plus radiator herstellen

Onder gootsteen is er een doorschijnend stuk waarin een buis zat stuk waardoor het begon te lekken En kraan radiator herstellen.

Septische put te vervangen of herstellen

Ik heb grondverzakking in de directe omgeving van septische put daardoor denk ik dat er ergens een lek in de put is of een buis in de grond die gebarsten of gebroken is . Deze zouden dan vernieuwd moeten worden . De septische put bevind zich voor de woning in voortuintje . 1,5x1m