Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Centrale verwarming aanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Centrale verwarming aanleggen:

Centrale verwarming aanleggen

Dansstudio's 307m² , aanleggen van centrale verwarming .

Hybride warmtepomp plaatsen

Gasketel vervangen door een warmtepomp. Momenteel radiator-centrale verwarming en vloerverwarming. Vrijstaande woning.

Centrale verwarming onderhouden

Centrale verwarmingsinstallatie van het merk Immergas kuisen en onderhouden.

Nieuwe termostaat plaatsen

Centrale verwarming met 2 zones, beneden met vloerverwarming en boven met radiatoren. Ook de verwarming van het zwembad is aangesloten op dezelfde ketel, een Buderus ketel. De regeling/thermostaten doen het niet meer zo goed, en dus wil ik een nieuwe, slimme thermostaat plaatsen.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Bestaande woning. Met centrale verwarming dmv mazoutketel en radiatoren. Wij willen zonnepanelen leggen en kijken wat en waar we kunnen besparen met elektrische toestellen. Zowel qua verwarming als koeling van al onze ruimtes. Het huis is volledig onderkelderd en zou in 2 verdiepen moeten worden verwarmd. Wij zijn helemaal niet op de hoogte wat de beste mogelijkheden zijn en zouden (buiten info) ook ineens een goed voorstel wensen voor de uit te voeren werken. Het huis is ongeveer 12m breed en 9.5m diep En ongeveer 7m hoog (2 verdiepen)

Centrale verwarming volledig te vernieuwen

Leidingen en chauffages volledig te vernieuwen in een huis met bewoonbare oppervlakte van 180 m². 4 slaapkamers ,1 bureau, kamer, zolder en kelder. Ketel is reeds aanwezig op aardgas.

Volledige controle en waarschijnlijk volledige vernieuwing centrale verwarming op gas

Volledig en grondig nazicht van de centrale verwarming op gas. Na 15 jaar elke winter en zomer ellende, nieuwe ketels, nieuwe pompen bij de vleet, herleggen van een deel van het buizenwerk, etc.. zonder blijvend resultaat dringt een grondige vernieuwing zich op. Het huis heeft 5 slaapkamers op verdieping 1 en 2 , 2 badkamers, en 2 leefruimtes op verdieping 0 en 1.

Hybride warmtepomp te plaatsen

We hebben al een centrale verwarming op gas. Ik had graag mijn gasverbruik verder verminderd. We hebben ook zonnepannelen, nu met overproductie. Gezien ouderdom installatie (4 jaar) + zonnepannelen lijkt me een hybride systeem het meest relevante. Daarnaast vroeg ik me af of er synergie mogelijk is met mogelijk ventilatie/airco.