Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Centrale verwarming en sanitair plaatsen voor een totaalrenovatie" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Centrale verwarming en sanitair plaatsen voor een totaalrenovatie:

Waterleidingen en CV vernieuwen

Wij willen graag: 1. de centrale verwarming (radiatoren en leidingen) vernieuwen en ook van mazoutketel naar gascondensatieketel veranderen. 2. de waterleidingen naar badkamer, keuken en wc's vervangen. Het gaat over een woning van jaren 60.

Plaatsen centrale verwarming in een stacaravan

Centrale verwarming plaatsen in stacaracan van 11-12m x 3-4m.

Centrale verwarming en sanitair plaatsen voor een totaalrenovatie

We hebben een huis gekocht van 1951 en zoeken de volledige CV, sanitair en afvoeren te vernieuwen. Momenteel een installatie op mazout maar we willen overstappen naar aardgas. Vloerverwarming op het gelijkvloers bestaande uit inkom, woonkamer, keuken en berging. Op de eerste verdieping graag radiatoren en een ketel met doorstroming. Open bebouwing met 2 verdiepingen.

Centrale verwarming en toilet plaatsen

Mijn woning is een oude woning met 1 open haard. Nu wil ik een centrale verwarming installeren en wc plaatsen in badkamer op de eerste verdieping.

Elektische boiler plaatsen

Centrale verwarming op gas moet weg en ik wil een elektrische boiler installeren om water te verwarmen. Appartement van 50 m², dus ik vermoed een boiler van 30 - 50 liter.

Complete centrale verwarming op gas installeren

Renovatieproject. Momenteel wordt er elektrisch verwarmd, maar dit gaat verdwijnen. We willen graag CV op gas en eventueel later een houtkachel aansluiten op de CV. We hebben ook zonnepanelen.

Doortrekken van waterleiding

Waterleidingen doortrekken van gelijkvloers naar 1ste verdiep waar badkamer komt. Waterbestendige gipsplaten plaatsen. Bad met geïntegreerde douche, wastafel en toilet plaatsen in die badkamer. Centrale verwarming installeren op 1ste verdiep voor badkamer en 3 andere ruimten, dus 4 basis radiatoren. Centrale verwarming is op gas.

Vloerverwarming nat systeem aanleggen

Vloerverwarming in nat systeem (chape) aanleggen. Momenteel centrale verwarming op aardgas. Het betreft een gebouw in renovatie van >100m².