Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Centrale verwarmingsketel onderhouden" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Centrale verwarmingsketel onderhouden:

CV installatie aanpassen of uitbreiden

Centrale verwarmingsinstallatie aanpassen. Momenteel mazoutverwarming maar mazoutketel werkt niet dus graag verwarmen op gas. Geen gasaanvoer in huis maar buiten is dat wel beschikbaar. Verwarmingsketel vervangen. Extra leidingen plaatsen.

Centrale verwarmingsketel onderhouden

Onderhoud en keuring van Junkers cv ketel.

Vervangen gaskachels door centrale verwarming

In het voorste gedeelte van mijn huis staat onze verwarmingsketel. Hierop zijn al twee radiatoren aangesloten (slaapkamer en badkamer). Achter dit eerste gedeelte zit een ruimte van zo'n 4 meter breed op een 20 meter lang (dus ongeveer 80 m2). Daar staan nu 2 gaskachels. Een eerste bij de eetplaats en een tweede bij de zetels. Ik had graag gekeken of ik deze gaskachels kan laten vervangen door radiatoren op de CV. Er zullen dus leidingen naar de woonkamer moeten komen. Dit is net achter de garage waar de ketel staat. Ik denk dat ik 2 radiatoren zal nodig hebben om een mooie verdeling van de warmte te hebben. Momenteel staat de thermostaat op de badkamer, maar ik zou nu graag een (slimme) thermostaat in de woonkamer hebben.

Verwarmingsketel plaatsen

Ik wil een completecv installatie laten plaatsen Geen centrale verwarming aanwezig (gaskachels + elektrische boiler die gesprongen is). CV-ketel Gasleiding en koudwaterleiding zijn aanwezig op de juiste plaats ,maar moeten eventueel verlengd worden of aangepast afhankelijk van de vereiste debieten voor de CV-ketel. CV-ketel: condensatieketel met warm waterfunctie (doorstromer of boiler is te bespreken). Aansluiting op huidige warm waterleiding graag met vervanging van deze oude, niet-geïsoleerde leiding (goed bereikbaar). Gezinswoning met 1 douche en 2 warm waterkranen. Aansluiting en plaatsing van radiatoren/vloerverwarming .

HR ketel of condensatieketel plaatsen

Ik heb momenteel nog een gewone vloerketel van het type Wolf (bouwjaar 1997) en zou die willen vervangen door een hoge rendementsketel of een condensatieketel. Het warm water wordt momenteel geleverd door een boiler van 200 liter, verwarmd op elektriciteit op nachttarief. Het is de bedoeling om ook deze boiler te vervangen en de nieuwe ketel aan te laten aansluiten op de centrale verwarmingsketel. Op aardgas.

Verwarmingsketel plaatsen

ik wens de centrale verwarming te vervangen door een nieuwe HR ketel te plaatsen. Graag advies rond welke soort ketel, goede renderende ketel.

Verwarmingsketel plaatsen

Het betreft een vervanging van de bestaande gasketel Vaillant. Deze is 13 jaar oud en gebruikt voor centrale verwarming en warm water. Woning is open bebouwing met degelijke dakisolatie, volle muren zonder spouw en dubbel glas ramen. De te verwarmen oppervlakte is 150 m². Het merk en dergelijke wil ik graag met de vakman bespreken.

Verwarmingsketel plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : wij hebben momenteel een gaswandketel, jammer genoeg hebben de oude eigenaren die niet al te goed onderhouden en deze is dus aan vervanging toe. Zou voor een combinatie zijn voor warm water en centrale verwarming. Ons huis is 2 verdiepingen hoog. Het zou voor de aankoop en installatie zijn van een nieuw condensatietoestel. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas