Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Chaffoteaux et Maury verwarmingsketel onderhouden" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Chaffoteaux et Maury verwarmingsketel onderhouden:

Chaffoteaux gasketel onderhouden

Ik zou mijn ketel willen laten onderhouden. Ketel van het merk Chaffoteaux et Maury.

Onderhoud Chaffoteaux et Maury

Onze boiler zou onderhouden moeten worden. Het is een Chattofeux et Maury, Eurocondens Delta 35.

Aansluiten boiler

Ik zou graag onze boiler - Chaffoteaux et Maury - laten aansluiten. Alle leidingen zijn al getrokken tot aan de boiler. Ze zouden enkel aangesloten moeten worden zodat de boiler opgestart kan worden. Gas, koud water en warm water leidingen.

Onderhouden chaffoteaux et maury

Gewoon twéé jaarlijk onderhoud van een Chaffoteaux et Maury

Herstelling Chaffoteaux et Maury gasketel

De CV ketel ligt volledig uit , hierdoor geen warm water en verwarming . Hierdoor graag DRINGENDE interventie Lek ergens in de buurt van de pomp in de ketel. aardwachter valt uit. Type NIAGARA DELTA.

Chaffoteaux et Maury verwarmingsketel onderhouden

Vanochtend merkte ik plots dat de ketel uitgevallen was en er enkele druppels uit lekten. Graag herstelling en onderhoud uitvoeren.

Onderhouden Chaffoteaux et Maury

Ik stel vast dat in mijn net aangekocht appartement de CV/warmwater-installatie een lek vertoont. Ik zoek iemand die deze kan herstellen en kan nakijken voor onderhoud. De ketel is van het merk Chaffoteaux & Maury, type Niagara 28 FF.

Onderhouden Chaffoteaux et Maury

Sinds afgelopen zaterdag wilt onze gaswand ketel niagara ff28 niet meer blijven werken, bij het opzetten slaagt hij wel aan maar valt meteen uit na 10 sec en het lampje van "slechte afvoer vab de verbrande gassen" en na controleren zien we niets dat ongewoon is. Hierbij zou ik graag zo snel mogelijk het laten repareren gezien het nog redelijk fris is, en we ook geen warm water hebben.