Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Combiketel op aardgas plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Combiketel op aardgas plaatsen:

Combiketel op aardgas plaatsen

Zou graag een nieuwe combiketel willen. Momenteel is de oude ketel kapot deze moet vervangen worden. Is voor een kleine appartement. Zowel voor warm water als verwarming.

Huidige ketel vervangen door combiketel

Vervangen van aardgas verwarmingsketel - groot model 13 jaar oud door een combi ketel. Voor verwarming en warm water. Het gaat om plaatsing in een bel etagewoning uit 1954. Er is een aparte ruimte voor de verwarmingsketel achter in de garage voorzien. Er zijn twee etages die verwarmd moeten worden plus een zolder. Een totaal te verwarmen oppervlakte van 120 m².

Verwarmingsketel plaatsen

Met aardgas. Gasketel laten vervangen door combiketel. Merk nog te bepalen.

Combiketel op aardgas plaatsen

Vervanging gasketel en boiler voor centrale verwarming. Moet dus een combiketel worden. Momenteel is CV en water nog apart. Met aardgas.

Aardgasketel plaatsen

We zoeken dus naar de vervanging van onze Bulex Thermomax F24 (gas). Dit is een combiketel voor de CV en kraan/douche water voor 1 badkamer + keuken. We zoeken voor de aankoop van een nieuwe doorstroomverwarmer + de installatie ervan.Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas

Verwarmingsketel plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : een nieuwe HR combiketel installeren. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas

Verwarmingsketel plaatsen

Onze verwarmingsketel (momenteel van Buderus) is aan vervanging toe. Graag hadden wij een combiketel voor CV en warm water. Verwarming op aardgas.

CV op aardgas installeren

Momenteel ligt er een gasleiding en staan er oude radiatoren. We zijn er nog niet uit of we op gas of pellets willen werken. Wij twijfelen tussen een combiketel (verwarming/warm water), een zonneboiler in combinatie met CV, een palletketel of hoogrendementsketel.