Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Combiketel en leidingen plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Combiketel en leidingen plaatsen:

Combiketel en leidingen plaatsen

Combiketel op aardgas installeren. Leidingen die naar radiatoren leiden plaatsen.

Nieuwe combiketel aansluiten

Er liggen momenteel oude leidingen en radiatoren maar ik heb een nieuwe ketel nodig. Ik vermoed dat de leidingen mogelijks vervangen moeten worden. Er moeten ook aansluitingen voor de nieuwe ketel geïnstalleerd worden om deze aan te sluiten op de bestaande radiatoren. Het merk en dergelijke van de nieuwe keuken is met de vakman te bespreken.

Vervangen van cv ketel

Vervanging bestaande cv-ketel (staand model) en hangende waterverwarmer door één wand-combiketel met condensatie. Inclusief aanpassingen leidingen en rookafvoer..

Installatie van combiketel

Installatie combiketel, aanpassen leidingen in kelder en verwarmingselement plaatsen in kelder, aansluiten godin gaskachel gelijkvloers.

Vervanging van oude gasketel door CV

Vervanging oude gasketel voor centrale verwarming . Conrad ('88) Vloerketel (bij voorkeur) te vervangen door hogerendements wandketel zodat ruimte op zolder vrij komt. (Aanpassingen leidingen nodig) Geen combiketel nodig, warm water wordt reeds voorzien door aparte nieuwe junkers ketel.