Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Complete centrale verwarmingsinstallatie uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Complete centrale verwarmingsinstallatie uitvoeren:

Complete CV installatie plaatsen

Wij zijn aan het overwegen met de aanschaf van centrale verwarming. CV op aardgas. Momenteel staat er één kachel op aardgas binnen. Combi-ketel willen we graag. Voor in totaal een huiskamer+keuken, 4 slaapkamers en badkamer + zolder.

Complete centrale verwarmingsinstallatie uitvoeren

Complete centrale verwarmingsinstallatie in 3 appartementen. Ook leidingen moeten gelegd worden. Graag in elk appartement 2 radiatoren en een condensketel. Gastellers zijn reeds aanwezig.

Complete centrale verwarming op gas installeren

Renovatieproject. Momenteel wordt er elektrisch verwarmd, maar dit gaat verdwijnen. We willen graag CV op gas en eventueel later een houtkachel aansluiten op de CV. We hebben ook zonnepanelen.

Complete CV installatie plaatsen

Nieuw airco systeem of volledige centrale verwarmingsinstallatie op gas plaatsen. Indien volledige centrale verwarmingsinstallatie graag vloerverwarming of radiatoren. Momenteel renovatie bezig, chape is 6-7cm uitgebroken maar werken kunnen niet voortgezet worden voor dit gedaan is.

Complete CV installatie plaatsen

Centrale verwarming plaatsen voor een oppervlakte van 45.4m², 4 ruimtes: keuken, badkamer boven en 2 slaapkamers. Hoge rendements- of condensatieketel plaatsen.

Complete CV installatie installeren

Ik zou graag een nieuwe centrale verwarming op gas laten plaatsen samen met een nieuwe boiler. Het zou gaan om ongeveer twee ruimtes in een afgewerkte woning.

Complete CV installatie plaatsen in combinatie met vloerverwarming

We hebben een huis aangekocht. Dit pand is echter aan renovatie toe. Momenteel is er enkel één gaskachel en een open haard aanwezig. Wij zouden graag centrale verwarming installeren en overwegen de optie van vloerverwarming.

Complete CV installatie plaatsen

Welke brandstof gebruik je of wens je te gebruiken? : gas In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? : renovatie Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Wij hebben net een huis gekocht en daar staat nu een Buderus Logano G124. Deze werkt vermoedelijk alleen voor de radiatoren(centrale verwarming) want het sanitairwater in keuken en badkamer werkt met 2 afzonderlijke boilers. We zouden een installatie willen voor het geheel te doen( verwarming woning/warm water voor de badkamer en de keuken)