Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Complete CV installatie op stookolie plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Complete CV installatie op stookolie plaatsen:

Complete CV installatie op stookolie plaatsen

Vervangen van stookolieketel door een HR+condesatieketel op stookolie. Vernieuwen van alle leidingen en plaatsen van nieuwe radiatoren. Allemaal gelijkvloers: 8 radiatoren waarvan 2 kleintjes. Ook voor het verwarmen van het water.

Complete cv-installatie plaatsen

Rijhuis met dakisolatie volgens normen, eerste verdieping ook gevelisolatie. Ongeveer 130 m² bewoonbare oppervlakte. gasaansluiting aanwezig. momenteel verwarmd met gaskachels. Indien een volledige cv niet interessant is wil ik graag de alternatieven bekijken.

Complete CV installatie op gas

Ik wil mijn oude gasketel vervangen door een hoogrendementsgasketel en kunnen genieten van de voorhanden renovatiepremies (Vlaanderen+Fluvius netwerverdeler). 2 tot 5 ruimtes verwarmen.

Complete CV installatie op gas plaatsen

Complete cv installatie plaatsen op gas Oppervlakte van 80m² Een totale renovatie project . Voor een rijwoning gelijkvloers, 2 verdiepen.

Complete CV installatie plaatsen boiler + 6 radiatoren

Complete cv installatie plaatsen. Boiler en radiatoren plaatsen. Boiler is voor warm water en verwarming. Ongeveer 6 tal radiatoren te plaatsen.

Complete CV installatie met condensatieketel plaatsen

Complete cv installatie plaatsen. Graag een condensatieketel. Er zouden ook radiatoren geplaatst moeten worden.( totaal 6) Nu volledige renovatie, vorige chauffage op mazout moet gas worden.

Complete CV installatie plaatsen in vrijstaande woning

Leidingen vervangen, convectors vervangen door radiatoren dit is een vrijstaande woning met een oppervlakte van ongeveer 160 m². Er zouden 9 radiatoren moeten worden geplaatst en ongeveer 7 ruimten.

Complete CV installatie op aardgas aanleggen

Alléén de woonkamer wordt verwarmd dmv van een mazouttank die buiten ligt. We hebben een cv ketel nodig en 7 radiatoren .. plus het warm en koud water moet er op worden aangesloten en een afvoerbuis naar buiten/ boven toe langs het dak af . Omschakeling van mazoutketel naar gasketel.