Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Complete CV installatie op stookolie plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Complete CV installatie op stookolie plaatsen:

Sanitair en CV plaatsen

Sanitair plaatsen. Ventilatie plaatsen. Complete CV installatie plaatsen. Regenwaterrecuperatie voorzien.

Complete centrale verwarming op gas installeren

Renovatieproject. Momenteel wordt er elektrisch verwarmd, maar dit gaat verdwijnen. We willen graag CV op gas en eventueel later een houtkachel aansluiten op de CV. We hebben ook zonnepanelen.

Complete CV installatie plaatsen

Cv installatie in nieuwbouwwoning. De te verwarmen oppervlakte is ongeveer 122 m². Het betreft een badkamer, toilet boven, nachthal, toilet beneden, wasplaats/berging, toilet beneden, inkomhal, open leefruimte.

Complete CV installatie installeren

Ik zou graag een complete CV installatie installeren. De vakman moet me bijstaan in de keuze van het merk/type.

Complete CV systeem vervangen

De hele installatie moet worden vervangen (behalve de cv-gestookte boiler). Ook de leidingen naar de radiatoren moeten worden vervangen. 12 radiatoren. CV-ketel op gas. Opstelplaats in de kelder met rookgasafvoer door het bestaande rookgaskanaal. Momenteel een open systeem, maar ik wil een gesloten systeem. Ook moeten de waterleidingen naar badkamer, keuken en wc's worden vervangen. Het gaat om een vrijstaande woning die leeg staat en waar al veel uit weg gebroken is. Het huis bestaat uit 2 etages en een kelder

Complete CV installatie plaatsen

Nieuw airco systeem of volledige centrale verwarmingsinstallatie op gas plaatsen. Indien volledige centrale verwarmingsinstallatie graag vloerverwarming of radiatoren. Momenteel renovatie bezig, chape is 6-7cm uitgebroken maar werken kunnen niet voortgezet worden voor dit gedaan is.

Complete CV installatie installeren

Complete CV installatie en radiatoren installeren. Op gas.

Complete CV installatie vervangen

Ik heb nu buderus ketel van 1996 met rendement 94% en warmtecapaciteit 50 kw warmtebelasting 55,2 . Mijn verbruik in 2019 was 2700kwg , ik wens deze te vervangen in de garage, er moet ook warm water verwarming voorzien worden want ik heb nu doorstroomverwarmer merk Vaillant.