Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Complete gas CV installatie plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Complete gas CV installatie plaatsen:

Complete gas CV installatie plaatsen

ik had graag een verwarming laten plaatsen met radiatoren op gas, een gasmeter is er maar verder niets. Ongeveer 8 radiatoren - living, keuken, twee slaapkamers. Renovatieproject.

Complete gas CV installatie plaatsen

Plaatsen van een volledige installatie cv in een woning waar nooit een cv installatie geplaatst is. Totale bewoonbare oppervlakte 140m² 5 ruimtes te verwarmen

Complete CV installatie installeren

Ik zou graag een nieuwe centrale verwarming op gas laten plaatsen samen met een nieuwe boiler. Het zou gaan om ongeveer twee ruimtes in een afgewerkte woning.

Complete CV installatie op gas

Ik wil mijn oude gasketel vervangen door een hoogrendementsgasketel en kunnen genieten van de voorhanden renovatiepremies (Vlaanderen+Fluvius netwerverdeler). 2 tot 5 ruimtes verwarmen.

Complete CV installatie op gas plaatsen

Complete cv installatie plaatsen op gas Oppervlakte van 80m² Een totale renovatie project . Voor een rijwoning gelijkvloers, 2 verdiepen.

Complete CV installatie met condensatieketel plaatsen

Complete cv installatie plaatsen. Graag een condensatieketel. Er zouden ook radiatoren geplaatst moeten worden.( totaal 6) Nu volledige renovatie, vorige chauffage op mazout moet gas worden.

Plaatsen van een complete CV installatie

Plaatsen van een nieuwe ketel. Op gas, een condensatieketel. Nu staat er niks. Woning meer dan 5 ruimtes ( 4 slaapkamers, keuken, woonkamer, zolder)

Nieuwe complete CV installatie plaatsen

De complete CV installatie op gas moet vervangen worden in een huis.