Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Condensatieketel Bulex onderhouden" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Condensatieketel Bulex onderhouden:

Nazicht Bulex condensatieketel

Graag nazicht / controle op onze Bulex condensatieketel isotwin. Maakt regelmatig zoemend/brommend geluid, vooral bij warm water afname. Expansievat werd al eens vervangen, dus daar ligt het niet aan. Gasketel

Vervangen radiatoren en afstellen centrale verwarming

De centrale verwarming is op aardgas merk ketel Bulex. Momenteel zijn er nog radiatoren van het type "convector". Deze zou ik graag vervangen door radiatoren (in totaal 10) 4 op de benedenverdieping en 6 boven. de condensatieketel maakt de schouw nat door de slechte afvoer van de condensatie. dit moet hersteld worden.

Condensatieketel Bulex onderhouden

Ik zoek een erkende technicus voor het 2-jaarlijks onderhoud, met een reinigings- en verbrandingsattest, van een Bulex Thermomaster F29. Bevindt zich op de zolder.

Vervangen cv ketel door HR condensatieketel

Ik wil mijn CV ketel op gas vervangen door een HR condensatieketel. Momenteel hangt er een Bulex thematek F24E-B. De ketel zorgt zowel voor verwarming als voor warm water van een appartement van ongeveer 90m2 met 6 radiatoren. Thermostaat is een mechanische.

Condensatieketel onderhouden

2 Jaarlijkse controle van een ketel . Gaat over een condensatieketel van Bulex een thermomaster.

Zonneboiler plaatsen 250 liter

Er is een bestaande Bulex condensatieketel 'Thermo master F25E'. Deze staat op de zolder. De woning is 10 jaar oud. Ik wil een zonneboiler plaatsen dit zou voor het warm water zijn. Wij zijn met 4 personen, twee volwassenen en twee kinderen.

Vervangen huidige gasketel door condensatieketel Bulex

Wij wensen onze gas verwarmingsketel te vervangen door een reeds aangekochte condensatieketel van het merk bulex.

Verwarmingsketels vervangen door condensatieketel

Met stookolie, mazout. Het gaat om de vervanging van een verwarmingsketel op mazout. Deze is geplaatst in de kelderruimte. Het tweede toestel dat vervangen moet worden is een 10 jaar oude bulex die momenteel in de badkamer hangt. Graag zou ik deze 2 toestellen vervangen door een 2 in 1 condensatieketel. Dit voor de cv en het warm water.