Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Nieuwe condensatieketel plaatsen en installeren? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Nieuwe condensatieketel plaatsen en installeren.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe condensatieketel plaatsen en installeren:

CV met condensatieketel plaatsen

Plaatsing of levering van materialen van volledige CV met condensatieketel in bestaande woning die momenteel elektrisch verwarmd wordt (zonnepanelen 8000KW) en petroleumkachel.

Oude verwarmingstoestel verwijderen en condensatieketel plaatsen

Verwijderen van oud verwarmingstoestel en plaatsen van een nieuwe condensatieketel.

Plaatsen van condensatieketel en 2 radiators

Mijn gaskachel is stuk. Graag had ik offerte ontvangen voor het plaatsen van een condensketel en 2 radiators met volgende afmetingen:2600 x 300 x 33 en 900 x 1000 x 22. Er hangt nu een boiler, in de living staat een gaskachel.

Plaatsen van condensatieketel

Ik wil een gasketel-wandmodel laten plaatsen in een studio op de vierde verdieping. Moet 3 radiatoren bedienen en douche +warm water in de keuken

Vaillant ketel of pomp vervangen

Momenteel hangt er een Vaillant HR+ cv-ketel van onbekend bouwjaar maar de circulatiepomp lekt zodat ik geregeld wat water moet bijvoegen. Het zou mogelijk zijn een condensatieketel te plaatsen. Ik ben in beraad wat ik moet doen. Gelet op de toekomst een nieuwe ketel plaatsen of gewoon de pomp vervangen? Wij wonen op de hoogste (derde) verdieping van een appartementsgebouw te Lendelede.

Plaatsen condensatieketel

Plaatsen van condensatieketel.

Condensatieketel Viessman plaatsen

Vervangen Atola Viessman 36kw ketelnaar condensatieketel kangoeroe woning 2 thermostaten. De huidige ketel is 22 jaar oud en is aan vervanging toe.

Condensatieketel plaatsen

Mijn huidige gaswandketel (nieuw in gebruik sinds 2005) vertoont lekkage/slijtage. Ik denk er aan om een condensatieketel te laten installeren. Geen voorkeur voor een bepaald merk.

Partners

Partners van Casius