Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Nieuwe condensatieketel plaatsen en installeren? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Nieuwe condensatieketel plaatsen en installeren.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe condensatieketel plaatsen en installeren:

Condensatieketel plaatsen

Ketel van 2001 + gasboiler + elektrische boiler vervangen door condensatieketel. De leidingen zelf zijn nog in orde. Kan in kelder of op bovenste verdiep in badkamer (plat dak) -> zou blijkbaar goedkoper uitkomen als het boven kan worden geplaatst.

Combi condensatieketel plaatsen

Nu hebben wij twee boilers voor warm water een en voor verwarming een boiler. Huidig systeem vervangen door combi condensatieketel. Met aardgas.

Condensatieketel plaatsen

Betreft vervanging van de verwarmingsketel in een appartement in een bestaand appartementsgebouw met gemeenschappelijke schoorsteen, waardoor er bij vervanging van 1 ketel dus geen condensatieketel kan geplaatst worden. In dit geval kan er volgens de ecodesign richtlijn een verwarmingsketel type B1 geplaatst worden. Op dit ogenblik is de vervanging nog niet concreet, maar in de algemene vergadering met de syndicus van volgende week vrijdag komt dit thema ter sprake en wil men een volledige ombouw van het afvoerkanaal forceren en iedereen op een condensatieketel laten overschakelen. Aangezien mijn ketel slechts 2 jaar geleden vervangen is ben ik met deze oplossing niet akkoord. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas

Verwarmingsketel plaatsen en nieuwe radiatoren plaatsen

We zouden graag onze ketel willen vervangen door een condensatieketel. Tevens zouden we enkele radiatoren willen vervangen door nieuwe. Stookolie (mazout)

Ketel vervangen door condensatieketel

Momenteel oude bulex ketel staan (10 jaar oud), volgens technieker lekt het 'vat' binnenin en is deze aan vervanging toe. Dit is redelijk kostelijk en hij stelde de installatie van een condensatieketel voor. Daarom ben ik nu op zoek naar offertes voor het plaatsen van een condensatie ketel Met aardgas.

Verwarmingsketel plaatsen

Installatie van condensatieketel hoog rendement op aardgas ter vervanging van mazoutketel. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas

Condensatieketel plaatsen

Installatie van een condensatieketel in een garage Met aardgas.

Oude mazoutketel vervangen door condensatieketel

Oude mazoutketel en brander afbreken en verwijderen uit kelder. Nieuwe condensatieketel met Optimaz Elite label plaatsen. Met mazout.

Partners

Partners van Casius