Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Nieuwe condensatieketel plaatsen en installeren? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Nieuwe condensatieketel plaatsen en installeren.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe condensatieketel plaatsen en installeren:

Verwarmingsketel plaatsen

Condensatieketel installeren. Geen gasleiding aanwezig. Aansluiting lijkt geen probleem. Ketel komt in garage (ongeveer 6 meter van aansluiting op staat Welke brandstof wordt er gebruikt? : Stookolie (mazout)

Nieuwe condensatieketel plaatsen

Woning net aangekocht en ketel is aan vervanging toe, er bestaat een doorstromer maar zouden graag een boiler hebben , nu zijn we meer dan een emmer koud water kwijt voor er warm water is in de badkamer , dit zouden we graag anders zien en zeker voelen, want we kunnen ons niet allemaal (4 personen) achter elkaar wassen met warm water. Ook een radiator dat in de garage hangt zou ik graag suprimeren en op de zolderkamer plaatsen. Met aardgas. Graag een condensatieketel- voorkeur gaat naar Buderus.

Nieuwe condensatieketel plaatsen

Appartement - momenteel ook condensatieketel , nieuwe condensatieketel plaatsen. Op Aardgas. Het toestel is van 2001.

Nieuwe aardgasketel plaatsen

Wij willen van mazout overschakelen naar aardgas. De oude installatie is aan vervanging toe en vertoont mankementen. Naast de vervanging willen wij een nazicht van de aangesloten radiators en het leidingsysteem. Wij hebben een voorkeur voor een condensatieketel met voldoende volume/vermogen om een bad te vullen en ons huis. (een half vrijstaand huis van gemiddelde grootte)

Verwarmingsketel plaatsen en schoorsteen aanpassen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Momenteel is er een verouderde mazoutketel. Ik heb reeds gas binnengehaald en wil dus bij voorkeur een condensatieketel plaatsen. De schoorsteen zal ook moeten aangepast worden. Het gaat om een huis van 120 vierkante meter, er zijn 9 radiatoren van ongeveer een meter lang op een meter hoog die moeten aangestuurd worden. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas

Condensatieketel op mazout te installeren

Onze ketel is net stuk gegaan en ik sta op bevallen thuis. We hebben dus dringend een nieuwe mazoutketel nodig en zouden graag weten of jullie die plaatsen en wat de kosten zijn. De oppervlakte van het huis is ongeveer 150 m². Wat zijn de verschillen?

Verwarmingsketel plaatsen

Mijn huidige ketel heeft een scheur in het water reservoir waardoor de ketel zo snel mogelijk moet worden vervangen. Ik ben op zoek naar een goede ketel voor een rijhuis van 143 m² voor een gezin van personen. Condensatieketel of HR ketel graag het verschil, advies. Ketel met installatie.

Condensatieketel plaatsen

Ik heb een huis van ongeveer 40 jaar oud met een mazoutbrander. In de plaats hiervan had ik een gasaansluiting en condensatieketel willen plaatsen.

Partners

Partners van Casius