Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Nieuwe condensatieketel plaatsen en installeren? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Nieuwe condensatieketel plaatsen en installeren.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe condensatieketel plaatsen en installeren:

HR of condensatieketel plaatsen

Met stookolie of mazout. Bestaande ketel is een Buderus Lugano met Riello brander, bouwjaar 1981 met Viessmann boiler van 1998 Het systeem wordt weersafhankelijk gestuurd door een TEM computer met buitensensor. Ik wil overgaan op een hoogrendement of een condenserende Mazoutketel.

Condensatieketel en vloerverwarming plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : momenteel wordt er nog gestookt met mazout maar daar willen we zo snel mogelijk vanaf. We willen. Graag een condensatieketel voor vloerverwarming en warm water. Oppervlakte van de vloer 50 m².

Condensatieketel plaatsen

Graag een condensatieketel plaatsen. Minder dan 5 kamers verwarmen. Wij hebben problemen met onze gasketel, graag een condensatieketel plaatsen. Graag voorkeur Viessman.

HR of condensatieketel plaatsen

Vervanging van oud gasketel. Graag inlichtingen betreffende HR ketel of condensatieketel.

Aardgasketel plaatsen

Momenteel hebben we een combiverwarmingsketel HR+ van het merk Radson EHR 240B - type B11BS 27,2 KW mer boiler van 120L - type EBU-B212W van 20KW, beiden van het bouwjaar 1997. Daar deze installatie het af en toe laat afweten, zijn we van plan deze te vervangen door een nieuwe HR Combiketel of HR Condensatieketel. Momenteel zijn we nog met 2 volwassenen in huis en dienen volgende ruimtes te worden verwarmd: living (50m2), keuken, badkamer, 2 kleine slaapkamers op de 1ste verd. En 1 grote zolderslaapkamer. Bovendien dient deze ketel ons water te verwarmen. We hebben enkel een douche. We wensen op en zo energiezuinige mogelijke manier te verwarmen.

Verwarmingsketel plaatsen

Met stookolie momenteel. Nu een ketel van meer dan 40 jaar oud een Buderus. Wij hebben nu een instalatie op mazout en willen zowel mazout als gas vergelijken met elkaar om te zien wat het beste loont voor ons. Warm water is ,u ook met mazout. Ketel is in de kelder gelegen graag onze mogelijkheden en opties. Graag het verschil weten tussen condensatieketel en HR ketel.

Condensatieketel plaatsen

Met aardgas. De oude ketel is 20 jaar oud en is aan vernieuwing toe. Nieuwe ketel plaatsen graag een condensatieketel plaatsen op de eerste verdieping.

Condensatieketel plaatsen

Graag een condensatieketel plaatsen.

Partners

Partners van Casius