Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Nieuwe condensatieketel plaatsen en installeren? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Nieuwe condensatieketel plaatsen en installeren.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe condensatieketel plaatsen en installeren:

Plaatsen condensatieketel

Aankoop en installatie van een nieuwe gascondenserendeketel + warmwater voor douche

Condensatieketel plaatsen

Vervanging oude gasketel door condensatieketel.

Plaatsen condensatieketel

Plaatsing condensatieketel + mogelijke premies.

Combi condensatieketel plaatsen

Graag condensatieketel oplossing voor bescheiden rijwoning +- 125 vierkante meter. 7 kamers / 8 - 9 verwarmingselementen. Condensatieketel inclusief oplossing voor warm water. Vaillant , of Junckers. Vermogen 20 en 28 KW.

Oude ketel vervangen door condensatieketel

Condensatieketel te plaatsen in vervanging van oude ketel. Wens de prijs en werking van verschillende merken en dubbelwandige buizen te kennen. Datum voor het plaatsen.

Condensatieketel plaatsen

Moet de beste en meest zuinige condensatie ketel zijn.

Plaatsen condensatieketel op aardgas

Ik stook momenteel met een mazoutketel en aparte boiler, deze wil ik vervangen door een condensatieketel met warm waterboiler op gas. Er moet ook een gasleiding onder de kruipkelder (hoogte +- 1,20 m) geplaatst worden van ongeveer 15 meters, van de gasmeter die aan de voorkant van mijn huis zal komen in een wanddoos tot aan de ketel. Ik zou zelf de oude installatie afbreken.

Plaatsen nieuwe condensatieketel

Installeren van condensatieketel Ariston. Plaatsing en aankoop nieuwe ketel. Mag ook een ander merk zijn. Gelieve mij telefonisch te contacteren wegens problemen met pc.

Partners

Partners van Casius