Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Nieuwe condensatieketel plaatsen en installeren? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Nieuwe condensatieketel plaatsen en installeren.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe condensatieketel plaatsen en installeren:

Condensatieketel plaatsen

Nieuwe verwarmingsketel plaatsen. Graag een condensatieketel. De huidige ketel is oud en aan vervanging toe.

Huidige ketel vervangen door condensatieketel

Vervangen van huidige gasketel Vaillant. Graag een condensatieketel plaatsen.

Warmtepompboiler plaatsen

Momenteel wordt verwarmd met een condensatieketel op gas (32 kw ? ) gedeeltelijk met radiatoren en gedeeltelijk vloerverwarming. Om de dure stookkosten te beperken wordt gedacht aan een warmtepomp in kelderverdieping in combinatie met een kleine zonnepaneelinstallatie om het hogere elektriciteitsverbruik op te vangen. Er is ook een pellet kachel aanwezig in living. Het gaat om een vrij grote woning.

Plaatsen van centrale verwarming met HR ketel

Plaatsen van centrale verwarming, graag een condensatieketel. Radiatoren plaatsen ongeveer 7 stuks. Klaar steken leidingen voor keuken en badkamer.

Complete CV installatie met nieuwe HR ketel

Onze huidige gasketel is 25 jaar oud en werkt nog ok (rendement 90. 5 %), maar we willen nu een zuinigere condensatieketel plaatsen en de huidige boiler vervangen (er zit nog een 2 de recentere boiler in een vernieuwd deel van het huis voor de 2de badkamer). Hiervoor moet waarschijnlijk ook de thermostaat en dergelijke aangepast worden.

HR ketel plaatsen

We hebben nu een Buderus boiler. Het gaat om een middelgroot hoekhuis. Er zijn twee badkamers. Graag een HR ketel plaatsen. Graag advies ivm HR ketel en Condensatieketel.

Complete CV installatie plaatsen

Nieuwbouwwoning waarin we vloerverwarming willen laten plaatsen. Graag een complete cv installatie. Bespreken HR ketel of condensatieketel.

Condensatieketel op aardgas plaatsen

Ik ben mijn huis aan het renoveren. Infrax gaat de gasleiding uitbreiden tot aan mijn huis. Ik wil graag een condensatieketel voor verwarming en warm water. Mazoutketel is reeds weggebroken. Radiatoren reeds aanwezig.

Partners

Partners van Casius