Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: cv op hout gecombineerd met andere brandstof? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: cv op hout gecombineerd met andere brandstof.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor cv op hout gecombineerd met andere brandstof:

Verwarming plaatsen met pellet in combinatie met hout

We willen een benedenverdieping als woonhuis en een eerste verdieping onder het dak als twee lofts voor toerisme inrichten. Het totale oppervlak is ongeveer 400 m². De uitvoering moet voor volgende herfst klaar zijn. Graag met pellet kachel, Pellet cv , of iets met hout. Combinatie pellet en hout. Of wandverwarming, warmtepomp. Zonnecollector.

cv op hout gecombineerd met andere brandstof

Ik wens een prijsvoorstel voor CV op hout, gecombineerd met een andere brandstof, bij voorkeur aardgas. Geen voorstander van zonnepanelen of warmtepompen. Huidige verwarming = elektrisch - accumulatoren. Te verwarmen ruimten: living 45 m² - keuken 20 m² - badk 10 m² - slk 20 m² - slk 15 m². Alles is beneden. In de living is schoorsteen voorzien voor houthaard (evt. Houtkachel of speksteenkachel met CV? ), in garage is schoorsteen voor brander). Graag prijsofferte en advies.

Kachel op CV-circuit

Wij verwarmen met centrale verwarming op aardgas. In de woonkamer hebben we een houtgestookte haard. We overwegen om die haard te vervangen door een houthaard of kachel die aangesloten is op het cv-circuit (en eventueel de mogelijkheid om kraanwater te verwarmen) om zo meer rendement uit het hout te halen. Graag prijs voor de installatie en aankoop haard/kachel.

Plaatsen van CV

Wij hebben een huisje gekocht van 1934, grondig gerenoveerd en stoken momenteel op een hout/steenkoolkachel. Graag zouden we een offerte hebben voor het plaatsen van CV. Wij hebben een kelder EN een zolder. Het zou zijn voor boven- en benedenverdieping (2 slaapkamers, badkamer, gang en living). De gasleidingen liggen overal al klaar (buiten in de gang). Wij hebben totaal geen idee wat deze werken inhouden en zouden graag een offerte vragen. Wanneer de werken uitgevoerd kunnen worden zal een beetje afhangen van de kostprijs.

Plaatsen Cv hout en pellets

Nu verwarming op elektriciteit en vervangen naar CV met hout en pellets.

Plaatsen van nieuwe CV met warm water

Graag een offerte voor een centrale verwarming + warm water, verwarmd door hout en /of pellets. We hebben momenteel een ketel met ingebouwde boiler op gas!

Plaatsen van CV installatie

CV op pellet. Eventueel in combinatie met zonneboiler) Zou de plaatsing zelf willen voorbereiden met wat technische ondersteuning. Momenteel verwarming met kolen ,hout(finse oven) en elektrisch(badkamer en slaapkamers).

Vervangen van cv ketel

Vroeger mazoutinstallatie. Nu gas in garage. Volgend jaar zouden we een gasketel (condensatie) plaatsen. Woonkamer verwarmen we met hout. Gasaansluiting is al getrokken naar de garage.