Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "CV installatie aanpassen of uitbreiden" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor CV installatie aanpassen of uitbreiden:

Onderhouden Chaffoteaux et Maury

Ik stel vast dat in mijn net aangekocht appartement de CV/warmwater-installatie een lek vertoont. Ik zoek iemand die deze kan herstellen en kan nakijken voor onderhoud. De ketel is van het merk Chaffoteaux & Maury, type Niagara 28 FF.

CV installatie aanpassen of uitbreiden

Onze huidige ketel (mazout) is versleten en moet vervangen worden. Graag hadden we deze vervangen door een pelletkachel. De huidige ketel staat in de kelder op de grond. Momenteel wordt het huis (van 1959) verwarmd met radiatoren, maar in de toekomst zouden wij willen overschakelen naar vloerverwarming.

Gasattest voor nieuwe condensatieketel

Een gasattest bekomen voor mijn CV installatie.

CV installatie aanpassen of uitbreiden

Ik heb een rijwoning met verwarmingsketel Vaillant TurboMax Pro. Op het systeem zijn 6 radiatoren (verspreid over 4 kamers) aangesloten. Ik heb 3 noden: 1) Sinds gisteren maakt de ketel een vreemd & continue geluid telkens hij aanslaat (zowel voro verwarming als voor warm water). Het klinkt een beetje alsof iets continue ergens tegenaan tikt. Warm water & verwarming werken wel beiden nog. Dit wil ik graag laten nakijken en herstellen. 2) Ik wil graag een thermostaat systeem met verwarming per zones installeren. Ik vraag me af of dit mogelijk is met deze ketel. Eigen zoektocht kwam uit op het EvoHome systeem van Honeywell maar ik sta open voor alternatieve voorstellen. 3) Ik stel me de vraag of deze ketel nog voldoent of of het zinvol of rendabel zou zijn een nieuwe ketel te overwegen.

Nieuwe verwarmingsinstallatie en radiatoren op gas plaatsen

Nieuwe cv installatie en radiatoren te plaatsen voor een renovatieproject. Het gaat om een oud herenhuis met twee verdiepingen, 40 m² per verdieping. Nieuwe installatie op gas en zo een 13-15 radiatoren te voorzien.

Verwarmingsketel vervangen

Vervangen mazout cv installatie door een elektrische cv installatie. Met zonnepanelen in een woning.

Complete cv-installatie plaatsen

Rijhuis met dakisolatie volgens normen, eerste verdieping ook gevelisolatie. Ongeveer 130 m² bewoonbare oppervlakte. gasaansluiting aanwezig. momenteel verwarmd met gaskachels. Indien een volledige cv niet interessant is wil ik graag de alternatieven bekijken.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Beste, ik heb cv op mazout. Heel oude installatie die nog prima werkt. Ik ben van plan om zonnepanelen te plaatsen en mijn verwarming op elektriciteit aan te passen. Op bestaande cv of en andere oplossing die zonne-energie kan gebruiken. Rijwoning