Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "CV installatie aanpassen of uitbreiden" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor CV installatie aanpassen of uitbreiden:

Installatie split unit airco/warmtepomp voor ruimte van 90 m2

Voor de installatie van een airco/wamtepomp met zowel koel als verwarmingsfunctie. De verwarmingsfunctie dient slechts als bijverwarming naast de al bestaande CV. De total ruimte (living + Keuken) bedraagt 90m2. De installatie kan direct tegen de buitenmuur worden bevestigd, electriciteitsaansluiting is in de nabijheid.

Cv installatie aanpassen of uitbreiden

Het gaat om de vervanging van een convector en vernieuwen van thermostaatkraan bij een andere convector. Installatie op stookolie.

CV installatie aanpassen of uitbreiden

Mazoutbrander vervangen door biomasketel op houtsnippers. Het gaat hier over een particulier project en de nodige ruimte is beschikbaar . Woning open bebouwing.Bouw 2 verdieningen , 20 à 30 kVa

Onderhoud cv installatie

Wettelijk Onderhoud gasbrander Junker

CV installatie aanpassen of uitbreiden

Ik heb een bestaande cv installatie op propaan. Graag zou ik deze ook verwarmen op hout en/of pellets, afhankelijk van de mogelijkheden. De kachel zou in een aparte ruimte komen. Dit ter hoogte van de gasketel.

Onderhouden Chaffoteaux et Maury

Ik stel vast dat in mijn net aangekocht appartement de CV/warmwater-installatie een lek vertoont. Ik zoek iemand die deze kan herstellen en kan nakijken voor onderhoud. De ketel is van het merk Chaffoteaux & Maury, type Niagara 28 FF.

CV installatie aanpassen of uitbreiden

Onze huidige ketel (mazout) is versleten en moet vervangen worden. Graag hadden we deze vervangen door een pelletkachel. De huidige ketel staat in de kelder op de grond. Momenteel wordt het huis (van 1959) verwarmd met radiatoren, maar in de toekomst zouden wij willen overschakelen naar vloerverwarming.

Gasattest voor nieuwe condensatieketel

Een gasattest bekomen voor mijn CV installatie.