Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Nieuwe CV installatie plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe CV installatie plaatsen:

Volledige cv installatie plaatsen en radiatoren en leidingen

Nieuwe cv installatie plaatsen. Nieuwe radiatoren plaatsen. Nieuwe ketel plaatsen. Nieuwe leidingen plaatsen.

Sanitair en CV plaatsen

Sanitair plaatsen. Ventilatie plaatsen. Complete CV installatie plaatsen. Regenwaterrecuperatie voorzien.

Centrale verwarming en sanitair plaatsen voor een totaalrenovatie

We hebben een huis gekocht van 1951 en zoeken de volledige CV, sanitair en afvoeren te vernieuwen. Momenteel een installatie op mazout maar we willen overstappen naar aardgas. Vloerverwarming op het gelijkvloers bestaande uit inkom, woonkamer, keuken en berging. Op de eerste verdieping graag radiatoren en een ketel met doorstroming. Open bebouwing met 2 verdiepingen.

Complete CV installatie plaatsen

Cv installatie in nieuwbouwwoning. De te verwarmen oppervlakte is ongeveer 122 m². Het betreft een badkamer, toilet boven, nachthal, toilet beneden, wasplaats/berging, toilet beneden, inkomhal, open leefruimte.

CV installatie aanpassen of uitbreiden

Centrale verwarmingsinstallatie aanpassen. Momenteel mazoutverwarming maar mazoutketel werkt niet dus graag verwarmen op gas. Geen gasaanvoer in huis maar buiten is dat wel beschikbaar. Verwarmingsketel vervangen. Extra leidingen plaatsen.

CV installatie aanpassen of uitbreiden

Nieuwe verwarmingsketel plaatsen in de woonruimte van mijn appartement. Aangezien deze in de woonruimte hangt moet de ketel zo klein en stil mogelijk zijn. De ketel moet geplaatst worden en er moet een gat in de muur gemaakt worden voor de afvoer van de uitlaatgassen. Daarnaast moet de verbinding met de gastoevoer gelegd worden tot aan de ketel. De ketel wordt gebruikt om de vloerverwarming van mijn appartement (ca 100 m²) te verwarmen alsook het water te verwarmen.

CV installatie aanpassen of uitbreiden

Ik wil graag elektrische chauffages vervangen door een recenter model. 3 chauffages staan er nu. Ik stook ook bij met houtkachel.

CV installatie aanpassen of uitbreiden

Vervanging van 2 radiatoren in living. 1 verticaal en 1 horizontaal. We hebben een gasketel.