Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "CV ketel en sanitair vernieuwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor CV ketel en sanitair vernieuwen:

Complete CV installatie plaatsen

Wij zijn aan het overwegen met de aanschaf van centrale verwarming. CV op aardgas. Momenteel staat er één kachel op aardgas binnen. Combi-ketel willen we graag. Voor in totaal een huiskamer+keuken, 4 slaapkamers en badkamer + zolder.

Volledige cv installatie plaatsen en radiatoren en leidingen

Nieuwe cv installatie plaatsen. Nieuwe radiatoren plaatsen. Nieuwe ketel plaatsen. Nieuwe leidingen plaatsen.

Centrale verwarming en sanitair plaatsen voor een totaalrenovatie

We hebben een huis gekocht van 1951 en zoeken de volledige CV, sanitair en afvoeren te vernieuwen. Momenteel een installatie op mazout maar we willen overstappen naar aardgas. Vloerverwarming op het gelijkvloers bestaande uit inkom, woonkamer, keuken en berging. Op de eerste verdieping graag radiatoren en een ketel met doorstroming. Open bebouwing met 2 verdiepingen.

CV ketel vervangen

Onze ketel zou vervangen moeten worden. Het merk is Vaillant - type vk25 De onze nu is ongeveer 30 jaar.

CV installatie aanpassen of uitbreiden

Nieuwe verwarmingsketel plaatsen in de woonruimte van mijn appartement. Aangezien deze in de woonruimte hangt moet de ketel zo klein en stil mogelijk zijn. De ketel moet geplaatst worden en er moet een gat in de muur gemaakt worden voor de afvoer van de uitlaatgassen. Daarnaast moet de verbinding met de gastoevoer gelegd worden tot aan de ketel. De ketel wordt gebruikt om de vloerverwarming van mijn appartement (ca 100 m²) te verwarmen alsook het water te verwarmen.

Cv-ketel vervangen

Geen warm water in de douche. Misschien zou het aan de cv-ketel kunnen liggen. Ik denk dat hij vervangen zal moeten worden.

Cv leidingen vervangen en vernieuwen gasketel + aardgaskachel

De cv-leidingen naar de radiatoren vervangen behalve die van de badkamer. Ook vernieuwen cv-ketel en vervangen van de radiator in de living. Ook de aardgasradiator in de living mag vervangen worden. Het betreft een appartement op de 6e verdieping aan de kust met 2 slaapkamers en 6 radiatoren.

CV installatie aanpassen of uitbreiden

Expansievat toevoegen aan bestaande nieuwe ketel. Het expansievat moet de loodgieter voorzien.