Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: CV ketel vervangen en verplaatsen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: CV ketel vervangen en verplaatsen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor CV ketel vervangen en verplaatsen:

CV op mazout luchtverwarming

Graag had ik een vakman voor CV op mazout en en werkend op luchtverwarming. Wij hebben een dikke maand geleden contact gehad thuis maar nog geen definitieve offerte gekregen! Kan dit zo snel mogelijk aub. Voor de verzekering heb ik een bestek nodig waar de oorzaak ook op vermeld staat van het defect van onze huidige ketel. Kan je mij zo snel mogelijk contacteren aub. Best ter plaatse komen kijken voor een prijsofferte.

Nieuwe condensatieketel plaatsen en installeren

Plaatsen nieuwe cv ketel op gas nadat klant oude mazoutbrander heeft verwijderd. Eveneens moet deze nieuwe ketel in staan voor warm water voorziening , 3 personen. Graag prijsofferte en advies.

Onderhoud zonneboiler en cv ketel

Ik heb in maart 2015 een zonneboiler en een doorstroom cv ketel laten installeren en wil ze graag eens laten onderhouden mits het al bijna 2 jaar in gebruik is.

Nieuwe installatie CV

Er zou een nieuwe CV-ketel moeten geplaatst worden, momenteel hebben we een mazoutketel en denken er dan ook aan te blijven stoken met mazout.

CV op pellets

Mijn cv ketel is 20 jaar oud en wil graag eens de mogelijkheden weten om de cv te gebruiken op pellets. Graag wat meer informatie gewenst.

CV ketel vervangen en verplaatsen

Ik heb nu en cv ketel op de vloer maar wil een wandmodel maar ergens anders.

Onderhoud Vaillant cv

Nazicht ketel en CV. Dit is een Vaillant ketel. Ook eens nakijken naar de thermostaat.

Nieuwe ketel plaatsen

Mijn ketel is bijna 20 jaar oud, hij voorziet de cv verwarming, in de leefruimte , badkamer en de slaapkamers. Wat raadt u me aan? Wat is de kostprijs hierrond? Graag advies en prijsofferte.