Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: CV ketel vervangen en verplaatsen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: CV ketel vervangen en verplaatsen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor CV ketel vervangen en verplaatsen:

Onderhoud CV ketel

Controle en onderhoud van onze CV ketel. Merk Combifort.

Hr cv ketel gesloten systeem met ingebouwde boiler plaatsen

Boiler moet onmiddellijk vervangen worden. Die staat in de badkamer en het is een open systeem. Normaal gezien moet het een gesloten systeem worden

Complete CV installatie voorkeur condensatieketel

We hebben momenteel een ketel en installatie die meer dan 20 jaar oud zijn. We willen zoveel mogelijk houden (radiatoren, leidingen ezw), maar we weten nog niet hoeveel we moeten vervangen. Radiatoren. Met aardgas. Graag ter plaatse komen kijken. Voorkeur naar een condensatieketel.

Onderhoud vaillant ketel

Ik wil een jaarlijks onderhoud voor het nakijken van onze CV gasketel.

Verwarmingsketel plaatsen in combinatie met boiler

Vervangen CV ketel in combinatie met boiler. Met aardgas. Graag zo snel mogelijk , de ketel is oud en moet vervangen worden.

Verwarmingsketel plaatsen

Vervanging van een Feroli ketel type Optimax 25 A bouwjaar 2008. Hebben een externe boiler. Verslag technieker: lek aan hydroblok met CV pomp. Kosten te hoog in verhouding tot waarde toestel. Ketel nodig voor warm water en verwarming van duplex appartement: 3 slaapkamers, 1 badkamer, 1 doucheruimte (klein), 2 x toilet, living +/- 50 m², keuken en hal. Met aardgas.

Warmtepomp installeren

De cv ketel is aan vervanging toe en zoek een alternatief voor water en verwarming graag jullie advies voor een waterpomp te installeren. Op stookolie.

Complete CV installatie met combi ketel

Verwarming moet vervangen /heringericht worden, in een klein rijenhuis, waarin zich momenteel verouderde kachels/-ketel op aardgas bevinden. Dit is op aardgas. Wensen de kachel te vervangen door combi ketel voor verwarming en warm water in een. Graag advies. Er zouden 4 radiatoren moeten komen, in de badkamer, de keuken en twee in de woonkamer.

Partners

Partners van Casius