Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: CV ketel vervangen en verplaatsen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: CV ketel vervangen en verplaatsen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor CV ketel vervangen en verplaatsen:

Plaatsing pellet cv ketel

Oude defecte mazoutketel nu buiten gebruik, afgekoppeld. Dit is een kleine bungalow (paalwoning met grote kelder waar alle voorzieningen staan) waar 5 radiatoren staan, 1 zesde mag er bijkomen in de badkamer. Er is een nieuwe warmwaterboiler op elektriciteit in de kelder. Ik zou graag vrijblijvende offerte krijgen voor een pellet cv ketel.

Onderhoud cv ketel Junkers

Onderhoud junkers top 28-3 zsb en teven Junkers Solar installatie. De boiler is bijna 4 jaar oud dus moet waarschijnlijk eens ontkalkt worden

Renovatie van woning - verplaatsen CV ketel + opbouw badkamer

Voor ons renovatie project zoeken we een loodgieter die zeer snel beschikbaar is. Dit voor onder andere: ° verhangen CV ketel (Bulex-gas) ° heraansluiten/ herplaatsen leidingen en enkele radiatoren ° plaatsen van badkamer en aparte wc op nieuwe plaats (afvoer moet nog ingegraven worden ° afkoppelen van enkele ongebruikte gasleidingen

Verwarmingsketel plaatsen

Het gaat om een Radson cv-ketel. Regelventiel is verkalkt kan niet meer hersteld worden. Ketel is aangesloten op muurverwarming-systeem en werkt op propaangas. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas

Verwarmingsketel op aardgas plaatsen

Momenteel staat er een oude cv-ketel in de berging met een boiler daar bovenop. Deze zou compleet vervangen moeten worden door iets milieu vriendelijks (om recht te hebben op premies) en verplaatst moeten worden van berging naar kelder (waar de gasmeter staat). In de berging is er ook een gasleiding (vrijstaande buis) die volledig zou moeten worden afgesloten en verwijderd.

Onderhoud gasinstallatie

Wij zoeken een gasinstallateur erkend door Cerga voor onderhoud en audit van onze CV ketel op aardgas die meer dan 15 jaar oud is (~18 Kwatt, normaal rijhuis). Onze radiator in de gang geeft weinig of geen warmte meer. Ook dat willen we graag opgelost zien.

Onderhoud en keuring cv ketel

Jaarlijks onderhoud mazoutketel.

Plaatsing Buderus CV ketel

Weg alen oude ketel + plaatsing nieuwe ketel voor cv en warm water

Partners

Partners van Casius