Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "CV ketel vervangen en verplaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor CV ketel vervangen en verplaatsen:

Onderhoud ketel remeha uitvoeren

2 jaarlijks onderhoud CV ketel Remeha Tzerra Momenteel een klein met het warm water .

Complete CV installatie leggen

Bestaande gasketel Vaillant VK4 (tbv warm water en radiatoren in één ruimte) vervangen. Eventueel in combinatie met aanpassing/vervanging ketel voor heteluchtverwarming. Volume woning ca 2500m³.

Diverse sanitaire werken uitvoeren

Vervangen cv ketel op gas. Vervangen sommige radiatoren Vernieuwen sanitair van warm en koud water In een woning.

Verwarmingsketel op pellet plaatsen

Installatie pellet cv ketel en zonneboiler in bestaande woning. De totale oppervlakte van huis is 120m²

Lucht - Water warmtepomp installeren

Wil mijn oude mazout ketel vervangen door Hybride lucht waterpomp met CV gas . Ik heb nog ook reeds nieuwe chauffage geplaatst beneden in de living en de keuken van jaga met koperen lamellen . Boven zijn het nog steeds de oude chauffages . Zeer nodig voor verwarming +/-65°C Heb reeds warmte pomp boiler voor mijn warm water voor de badkamer. Het gaat om een alleenstaand huis van 120m²

Complete CV installatie op aardgas plaatsen

Ik verwarm momenteel met mazout. De ketel ligt op het gelijkvloers. Onder de ketel is het onderkelderd, nu wil ik overstappen op gas.

Verwarmingsketel plaatsen

Ik wil een completecv installatie laten plaatsen Geen centrale verwarming aanwezig (gaskachels + elektrische boiler die gesprongen is). CV-ketel Gasleiding en koudwaterleiding zijn aanwezig op de juiste plaats ,maar moeten eventueel verlengd worden of aangepast afhankelijk van de vereiste debieten voor de CV-ketel. CV-ketel: condensatieketel met warm waterfunctie (doorstromer of boiler is te bespreken). Aansluiting op huidige warm waterleiding graag met vervanging van deze oude, niet-geïsoleerde leiding (goed bereikbaar). Gezinswoning met 1 douche en 2 warm waterkranen. Aansluiting en plaatsing van radiatoren/vloerverwarming .

Onderhoud en keuring van Junkers cv ketel

Mijn junkers cv ketel op gas heeft onderhoud nodig en keuring met certificaat.

Partners

Partners van Casius