Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: CV ketel vervangen en verplaatsen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: CV ketel vervangen en verplaatsen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor CV ketel vervangen en verplaatsen:

CV aanleggen

We willen in onze woning centrale verwarming plus warm water laten leggen. We zouden graag weten hoeveel dit ongeveer kost en of dit mogelijk is We hebben 3 slaapkamers 1 badkamer een living en open keuken . De ketel zou op zolder kunnen geplaatst worden.

Nazicht elektrische CV ketel

Wij verhuizen op 20 mei en we moeten een papier kunnen voorleggen dat de elektrische CV ketel nagezien is.

Vervangen ketel

Ik zou mijn Viessmans Vitodens 200 (ca 10j) willen vervangen door een Vaillant of Junkers ketel. De huidige ketel is een condenserende combi-gasketel van het type doorstromer met vermogen 8 a 28 kW (sanitair water + CV). Ik zou deze door een vergelijkbaar model willen vervangen. De reden voor vervangen is dat er een lek zit in het toestel en gezien de "maandag-model-historiek" van dit toestel zie ik geen brood meer in het herstellen ervan. Extra: ik ben tevens van plan dit of volgend jaar een zonnecollector systeem op het dak te plaatsen en deze boiler dan als na-verwarmer te gebruiken, wat in theorie zou moeten werken zonder aanpassingen aan de ktel zelf. Indien u ook in deze materie bekend bent hoor ik graag of we eventueel beide "projecten" kunnen combineren.

Vervangen gasketel

CV ketel is 17 jaar oud en aan vervanging toe.

Vervanging huidige ketel door HR ketel of CV ketel

Vervanging huidige CV Ketel op mazout door een hoogrendementsketel of een condensatieketel op aardgas met behoud van de radiatoren.

Keuring CV gas ketel Bulex Isotwin

De isotwin Bulex heb ik zelf geplaatst deze moet wel gekeurd worden voor in orde te zijn voor onze brandverzekering. We willen deze dus laten keuren.

Huidige cv ketel vervangen

Appartement van 77 m² De huidige CV ketel op gas functioneert niet meer en dient volledig vervangen te worden.

Vervangen van sanitair en CV-ketel

Ik wil heel mijn sanitair en CV-ketel en leidingen laten veranderen in mijn appartement.