Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: CV ketel vervangen en verplaatsen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: CV ketel vervangen en verplaatsen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor CV ketel vervangen en verplaatsen:

Hoogrendementsketel plaatsen

Vervanging bestaande ketel appartement 120 m² dak verdieping CV modules 6 stuks plaatsing door dak te voorzien thermostaat vervangen Voorkeur Buderus GB 175-35K Op aardgas.

Verwarmingsketel plaatsen

Oude ketel te vervangen door een zuinige condensatieketel. Ketel bevind zich in de kelder. Volledige cv installatie werd 8j geleden vervangen behalve de ketel. Ketel moet combi zijn 28kw. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas

CV ketel Chaffoteaux onderhouden

Ik zou graag weten of het mogelijk is om onze CV ketel aardgas van het merk Chaffoteaux & Maury te laten onderhouden.

Verwarmingsketel plaatsen

De nieuwe wetgeving verplicht blijkbaar om 2 luchttoevoeren te voorzien naar onze cv ketel en wij hebben dit niet. Ik heb vernomen dat er ketels bestaan waarvoor dat niet nodig zou zijn en ik ben ik dus aan het evalueren of ik best een nieuwe ketel plaats of de afbreekwerken laat doorvoeren. Ik zou dit graag met de vakman bespreken om te kijken welke optie het best is.

Vloerverwarming plaatsen

Wij gaan enkele verbouwingen uitvoeren en zouden ook graag vloerverwarming installeren. De vloerverwarming zou in de woonkamer en de keuken moeten komen. Wij zouden graag met de vakman bespreken wat de mogelijkheden zijn. Momenteel hebben we een cv ketel van ongeveer 20 jaar oud. Het zou gaan om een totale oppervlakte van 50 m².

Vervangen oude cv ketel door een condensatieketel

Oude cv-ketel in kelder moet worden vervangen. Ik verwacht dat ik een condensatieketel met aparte boiler (130l? ) wil plaatsen. Vloermodel. Er zijn drie kleine vensters in die kelder.

Vervanging van een bestaande radiator en onderhouden cv ketel

Mijn radiator in mijn slaapkamer is te klein en ik wil dit vervangen met 1 grotere radiator of door 2 kleinere. Als afmetingen dacht ik aan 2 keer 500 x 1200 x 33. Daarnaast ook graag de cv ketel en het expansievat onderhouden.

Warmtepomp of nieuwe cv ketel installeren

Ik wil graag mijn bestaande gas installatie vervangen. Ik twijfel nog tussen een nieuwe ketel ook op gas of een warmtepomp. Zou dit graag met de vakman in kwestie bespreken om de twee opties te overwegen.

Partners

Partners van Casius